Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Cum activezi HBO Go prin Vodafone (2018)

HBO este principalul motiv al pirateriei în 2018 nu pentru că ar avea ceva extraordinar, ci pentru că este cea mai proastă platformă posibilă. Aplicația lor e uluitor de cretină și funcționează în doar 50% din cazuri. Am crezut că doar la noi în Românica e așa, că-s ăștia țărani, nu, e o chestie internațională, aplicația merge ca un cur.

Acuma, cum nu am cablu, foloseam Vodafone pentru abonament, pe vremuri dădeai un SMS, primeai o lună. Simplu, nu? Simplu pe mă-ta! De sărbători am vrut să fac chestia asta, am avut următoarele pățanii.

 1. Pagina de Vodafone cu subiectul ăsta dă informații false; Ca de obicei.
 2. Activat HBO Go, primesc un mesaj cu „folosește acest cod”. Unde? Site-ul de internet Vodafone nu ne spune.
 3. Suna Vodafone, vorbit cu un robot, apoi cu un om. Omul îmi spune că e posibil să se fi șters contul meu, că s-au șters o parte din ele. Vdf știe informația asta, n-a comunicat-o și pulimii, doar la Call-Center că îi doare în cur dacă ăia sunt înjurați de clienți.
 4. Încercat făcut cont nou. Nu se poate, adresa mea de email e folosită deja. De mine.
 5. Sunat din nou la Vodafone, „băăăi, am cod, ce fac cu el?”. Omul îmi activează contul și-mi spune că site-ul Vodafone nu merge nici la el acasă.
 6. Încercat intrat HBO Go, cică parola nu e bună;
 7. Dau pe „restează parola” primesc mesajul cu „mă-ta-i curvă” sau ceva similar. Eroare. Nu se poate.
 8. Vorbit cu operator Vodafone, „băăă, nu pot”. Zice să fac alt cont cu altă adresă de mail.
 9. Dumnezei, Cristoși etc, mai încerc odată parola veche. Merge.

TL;DR Dacă vrei să faci să meargă trebuie să suni la Vodafone. Culmea, răspund rapid, n-am stat pe melodii aproape deloc. Oricum, în cazul în care stați mult spuneți că vreți să anulați abonamentul, asta-i face imediat curioși. Costa 3,47 pe lună în plus la abonament, acum e ceva ofertă cu două luni gratuit, se poate opri cu un SMS cu Stop HBOGO la 2744. Bine, ei zic că și pe site-ul Vodafone poți face asta, nu e adevărat, pe site-ul Vodafone nu poți face nimic.

PS. Evident că am căutat pe Google. A fost fain, plin de cârnați care au dat copy/paste la comunicatul de presă. Felicitări blogărilor, o să ajungeți departe, la fel ca toți ceilalți care s-au umplut de bani din asta.

PS2. Băi, programatorilor, this is yours. Când parlamentarul/guvernul se gândește să vă taie beneficiile, de la chestii de-asta vi se trage. Bine, nu vouă, patronului firmei de IT român care a zis, „lasă mă, că site-ul ăsta merge și-așa”. Că de-aia e patron de firmă de IT în România și nu vice la Gugăl.

6 Comments

 1. Deilia

  Poți plăti abonament și cu un card bancar, doar că nu vei putea folosi HBO.go și pe tv, doar dacă ai samsung tv, pentru că restul muritorilor nu au nevoie.

 2. Paul

  Am folosit doar aplicatia tv o scurta perioada, pana nu m-a mai lasat sa o folosesc din aceleasi motive user/pass gresite. Pe telefon aceeasi eroare. La user si parola nu avea cine sa umble ca sa le strice. Abonamentul era platit dar nu a fost mare paguba ca nu a mai functionat, ca oricum trebuia sa ies si sa intru de 5-6 ori in aplicatie in timp ce rulau filmele ca sa scap de tot felul de erori sau sa ii reglez calitatea streamului de cacat pe care il au ei.

  Am revenit la filelist pentru contentul HBO.

 3. Liviu

  Abonament la HBO prin Telekom, acces la HBO GO prin aplicatie instalata pe smartphone si proiectare pe tv cu ajutorul Chromecast. Chromecast 2 este extraordinar

 4. Marean

  Da, anul trecut nu a mers functia Cast la HBO GO aproximativ 6 luni, era plin de carne pe pagina aplicatiei din google play.
  Uluitor de proasta aplicatie, intr-adevar.

 5. Mihaela

  Să mai adaug și eu ca aplicația HBO GO pentru Android TV este superbă, dar lipsește cu desăvârșire? Aplicația web am renuntat sa o mai folosesc de când uita setările de subtitrare de la un episod la altul. Filelist, ftw.

  • Eu... gen

   Au lansat pe la începutul lui decembrie 2018 o aplicație nouă pentru Android TV, care e decentă. Eu am un Philips cu Android 7.0. Caută din nou în magazinul de aplicații (sau cum se numește pe TV-ul tău).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén