Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cruntele bătăi între rapperi de la finalul secolului trecut

Ieri la podcast l-am avut invitat pe fostul Florin Grozea de la Hi-Q și, din vorbă în vorbă, ne-am adus aminte de vremurile ălea pe care nu le mai ține minte nimeni, când Hi-Q cântau hip-hop.

Pe vremea aia actualul deputat Sturzu avea plete și ochelari de raver (semăna un pic cu DJ Bobo dar și cu Mișu Barb) și încerca să ne înbie pe mine și un amic să cumpărăm bilete la nuștiuce concert de binefacere de-al lor. Noi, neștiind cine este acest Miță, crezând că este doar un oarecare Miță care îi știe pe ăia de la Hi-Q i-am făcut praf formația, spunându-i că muzica lor a dat județul înapoi 50 de ani și că este cel mai rău lucru care s-a întâmplat în zona asta de la botezarea orașului Stalin încoace. Și multe altele.

Dar asta e nimic. Mult mai fain a fost când ne-a povestit Grozea cum i-a luat la palme rapperul no 1 al orașului, legendarul Ca$$anova, actualmente raperul cocalar C-Threex Rocaseux, pentru nuștiuceauspus într-o melodie. I-a prins undeva pe-o stradă, un amic de-al lui l-a imobilizat pe viitorul șef TSD Sturzu (care atunci avea 50 de kile, deci nu era greu) în timp ce Grozea a încasat-o cinstit, ca un bărbat adevărat ce este. Două palme.

grozea-si-cassanova

Toate episoadele din podcast se pot asculta aici sau pe iTunes.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.