Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cristi Dorombach e un idiot și ar trebui violat un pic că o cam caută

Din când în când mai auzi de câte o fată violată de un taximetrist sau altă creatură similară și de inevitabila teorie cu „poate și-a căutat-o”. Mentalitatea asta de violator am mai auzit-o la mulți, de la pseudoziaristul CTP, care scria că e ok că minerii le-au spart dinții ălora, la pseudoziaristul Bogdan Stoica, care spune că ăia de la Charlie Hebdo și-au căutat-o, condundând spațiul public cu moscheea, că așa se învață la Ploiești cu detaliile.

Și, mă rog, inevitabilul pseudo-jurnalist pseudo-blogăr Piticu, care cred că fata aia bumbăcită de taximetrist recent și-a cam meritat-o, că era cam beată, avea chef de sex și taximetristul nu era de la Speed.

Toate atitudinile astea maschează genul de frică clasică de slugă, din care românul are pe deplin. CTP-ul este laș, a fost tot timpul, și face gât doar când nu e PSD-ul la putere. Talentat, dar laș. Când rahatul lovește ventilatorul, nici un strop pe chelia lui CTP, garantat, că a fugit de mult din cadru. Deloc surprinzător, și Stoica navighează în aceeași zonă, chelie îi mai trebuie.

În cazul lui Piticu e doar vorba de prostie pură. Nu cred că îi este teamă că vreun taximetrist i-ar da vreo rangă în cap, pur și simplu e misogin. Când câte o gagică te refuză, pui la inimă și zici că-i curvă, curva dracului, așa cum sunt toate femeile. Umblă prin oraș numai după sex, nimic altceva. Metamorfozezi ființa aia într-un vagin flămând. Femeile nu sunt oameni. Etc.

Nefericiții ăștia cred că toate femeile visează să fie violate. În realitate, sunt mai multe nuanțe. Poate ar vrea, nu garantez, dar în nici un caz de lichele lașe, ca pseudoziariștii ăia doi, sau de retardați social ca Piticu.

piticu-o-femeie-intra-intr-un-bar

LE: ce spune și fata.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.