Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Creștinopații au încredere doar în copiii crescuți de lesbiene

Bănuiesc că știți că principala armă pe care o au creștinopații (oameni care folosesc ideile creștine, unele bune dealtfel, ca să justifice prostia și răutatea proprie) împotriva căsătoriilor ghei e că, dacă se oficializează cumva asta, atunci cuplurile de ghei vor putea adopta copii. Iar acei copii, educați în morala de ghei, ar putea deveni și ei ghei. „Nature vs Nurture”, fanii CpF cred că educația poate bate natura omului. E o discuție extrem de lungă pe tema asta, o partidă ce se joacă pe mai mulți ani, iar eu acum am venit doar să-i dau un șah amicului George Damian, care crede chestiile de mai sus.

Bun, e un adevăr extrem de urât pe care creștinătatea română nu vrea să-l privească în față: avem enorm de mulți copii abandonați în orfelinate. Iar în orfelinate personalul este format, în proporție de 95-100% din femei. În 2001 aveam 100.000 de minori în centrele de plasament, în 2014 cifra ajunsese la aproape 150.000. Psihologic vorbind, nu există nicio diferență între un copil crescut de un cuplu de lesbiene și un copil crescut la grămadă de un grup de femei. Tot numai femei vede în jurul lui. Este irelevant dacă acele femei fac sau nu sex între ele, pentru că atunci când ești copil nu-ți pui problema dacă părinții tăi fac sex între ei. Aștepți de la ei lecții și modele de viață, nu tehnici de kamasutra. Ce vârstă crezi că au cei 100.000 de minori din 2001 crescuți de femei astăzi, în 2018?

Dacă vreți să vedeți ce impact emoțional are asupra unui adult lipsa unui mascul real în zonă căutați pe internet „decreței”. Ăia sunt copii făcuți de un tată care n-a știut când s-o scoată și un Ceaușescu „pussy whiped” de nevastă-sa, care n-a lăsat-o pe mamă să facă avort. Citiți-i cum se plâng, cum se auto-adulează, cum zic miaună ca ultimele pizde că au fost sacrificați. Ca și cum ai sta cu un Isaac emo.

Bun, și de ce creștinopații nu discută deloc de subiectul ăsta? A, pentru că nu le pasă. În spatele întregii mișcări nu există niciun interes pentru binele copiilor sau familiei. E doar o frustrarea a unor credincioși impotenți, cei mai fraieri creștini din cartier, care nici măcar o catedrală n-au fost în stare să facă deși se dau atât de iubitori de Dumnezeu. Oricum, dacă asculți un cleric ortodox și-l întrebi de ce e nașpa pe-aici, are și el o scuză, ba că i-a luat Cuza averile, ba comuniștii, ba primarul, mă-nțelegi, și trebuie să dai vina pe cineva pentru că el o putoare cosmică.

Tura asta dăm vina pe homosexuali. Tura viitoare pe corporații, apoi pe capitalism și, la final, pe bubuli.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.