Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cred că e momentul să admitem că Florina Presadă e penibilă

Senatorul USR Florina Presadă susține că în timpul unei acțiuni în parlament, în timp ce împărțea cartea „Ferma Animalelor” printre colegii de la PSD, unul din aceștia, Tit Brăileanu, i-a spus la ureche „sugi p… (pula)”.

În primul rând Florina Presadă promovează o minciună, la fel ca și colegii ei de partid, minciuna fiind că Parlamentul României ar fi o instituție respectabilă în care acest limbaj nu își are locul. În realitate, empiric, Parlamentul României este locul din România unde întâlnești cei mai mulți oameni cu probleme penale după penitenciar. Majoritatea celor prezenți acolo sunt golani, gherțoi, oameni cu intenții rele, retardați mintali și târfe. Nu e ca la UBER, toată lumea zice că e taximetrie pentru că arată ca taximetria și funcționează ca taximetria, dar ei zic că nu, că e o aplicație. Parlamentul arată ca o adunătură de bandiți și curve, se comportă ca o adunătură de bandiți și curve, și, pentru că sunt și mincinoși, pretind că sunt altceva.

Așa că un „sugi pula” este natural ca apa de izvor acolo. Să faci pe ofensata că ai auzit un „sugi pula” la ureche e o dovadă de ipocrizie maximă. Du-te într-o gașcă de golani de la scara blocului și dă-le niște cărți, vezi ce-ți spun ăia.

Plus, serios, ăia vor să distrugă țara, cred că lumea a cam sesizat asta, ai impresia că cineva va spune „băi, hai că astea cu eliberat și protejat infractorii o mai înțeleg, dar cum să vorbești așa cu o doamnă?”. Dacă te sensibilizezi la de-astea, poate nu ar trebui să te duci în Parlament ci la Biblioteca Academiei, să inspiri adânc ce bășini își mai trag moșii pe-acolo când râgâie cultură și civilizație europeană.


PS. Sfat pentru înjurăturile viitoare, când îți mai zice vreun senator de-astea, răspunde-i și tu „așa cum i-o sugi tu lui Dragnea sau cum a supt-o mă-ta la marinari prin port?”. Play the game, be the game.
PS2. Că lumea e un pic confuză. Presadă este și senatorul meu, am votat pentru ea și, în măsura în care se respectă contractul politic pe care și l-a asumat, o voi vota în continuare. Chestiile astea sunt doar detalii de procedură.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.