Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Un copil va juca „Balena Albastră” în direct la Digi24

Copilul va fi adus dintr-un sat de săraci, pentru că la oraș copiii au acces la alte distracții și o duc prea bine să fie zgâriați. În platou va fi invitat Prepliceanul, am impresia că el este el luchador maximo la Digi și e ok cu de-astea. Plus că are mâini lungi și poate să sugrume acel copil fără să se urce pe pupitru.

Printre invitați se va număra Alex Giboi, șeful Agerpres, agenția de știri de stat care a răspândit cu nonșalanță știri false în domeniul ăsta, Cristi Dumitriu de la News.ro, care a făcut același lucru, cineva de la ziarul Adevărul, campionii de dacisme și Arsenie Boca și, prin telefon, ministrul de interne.

Copilul va fi prezentat telespectatorilor, se vor arăta zgârieturile de pe mâini care nu pot fi de altundeva decât de la jocul „Balena Albastră” și de la nimic altceva, întrucât în România nu există pisici, câini, garduri, cuie, sârme, pioneze, dinți, foi de hârtie sau, în general, orice obiect ascuțit în jurul unui copil de vârstă minoră. In timp ce viața se va scurge încet din ochii copilului (să sperăm că va fi salvat de pauza publicitară!), ministrul de interne va explica că este îngrijorat de acest fenomen și că, în general, jocurile trebuie interzise.

La final, toți cei din platou se vor întoarce spre cameră și vor spune, în cor, „vedeți că am avut dreptate?”

NOTĂ: Mi se pare incredibil de josnic și mizerabil cum Digi24 continuă cu campania cu „Balena Albastră” după ce au fost prinși odată cu minciuna, iar Agerpres sau News.ro au intrat în hora lansată de Adevărul pentru că, în goana după click-uri unu’ n-ar recunoaște că au halit o prostie. Acum vor să lanseze efectiv o isterie națională pe tema asta, doar să nu recunoască că au fost proști. Măcar Tolo când a lansat tâmpenia cu radiațiile din Piața Victoriei a zis că a interpretat greșit ceva și n-a mai insistat pe subiect.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.