Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cel fel de copii or să iasă din şcoala aia cu învăţătoarea şpăgară

Presupun că sunt copii de părinţi cu bani, altfel de unde să dea atâta şpagă? Bine, cu bani nu înseamnă neapărat bogaţi, or fi furat şi ei ceva de la stat, au săpat un coleg de muncă, au parvenit, au muncit 20 de ore pe zi doar să nu se întoarcă în satul ăla de căcat din care au venit unde oamenii sunt atât de săraci că nici măcar bani de mâzgălit pereţii n-au.

Dar copiii ăia? Păi copiii, învăţaţi de mici să dea bani la slugi, vor creşte mari, vor fura şi ei ceva, poate vor avea un castel de-ăla de prost gust cum are Videanu, şi vor da şpagă majordomului propriu. Cum face Becali, care dă şpagă propriilor angajaţi. Dacă va vrea să dea la buci îi va da o şpagă propriului bucătar să facă o mâncare mai deosebită aşa, s-o impresioneze pe manelista pe care o aduce acasă.

Poate ar fi mai bine să dărâme şcoala aia şi să construiască o biserică în loc. Acolo şpaga e mai mică. Să nu-i scuipi în gură pe părinţii care se plâng că odraslele lor sunt învăţate de popi să facă mătănii şi rugăciuni când, pe cealaltă parte, îşi educă copilul să dea şpagă pentru orice?

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.