Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Un conciliu de bagaboante

Sunt niște de-astea, doamne, care se dau doamne în societate, vorbesc în comunicate de presă și advertoriale au numai poze mișto cu familia pe Facebook, și principii, mai ales principii. Poate și-au pus și ăla cu Je suis charlie dar și ăla cu rezist, ce pana mea. Dar nu sunt doar femei ăstea, sunt și oameni, ies în oraș la socializare, beau o bere ca fetele. După câteva beri se dezleagă limbile și zice una:

– Tu feteleor, știți că eu stau că ăsta cu care sunt pentru că apreciez ambiția lui și senzația de confort, atitudinea de familist domestic. E important, că e plin de golani pe stradă, ți se face și silă de ei, dar ăsta e un pufulete 100%, doar afecțiune. Dar fiți atente ce-am pățit, vine ăsta, iubitul meu, luceafărul, vine mai trotilat acasă, el nu bea dar a fost petrecerea prietenului lui cel mai bun, ce zic, el e un suflețel da’ acum era beat, a venit, a început să țipe, m-a tras de capot, l-a rupt tu, de-ăla bun, luasem de la Hașendem, era promoție, cașmir să mor io, deci vine ăsta, om blând, v-am spus, rupe capotul fată, mă împinge pe pat și sare pe mine ca un animal, fără duș, fără nimic, cu blugii de stradă, nici nu se descălțase muistul, în fine, ce să vă mai povestesc, a profitat de mine ca de o cârpă, m-a lăsat leoarcă pe podea, credeți că e ok, mă înșeală?

– Taci, tu, o întrerupe o bagaboantă, mi-ai luat violul din gură, al tău e un cățel în lesă așa cum l-ai crescut, un căcat, e nimic pe lângă ce a făcut al meu. Știi că-i pasionat de fotografie, tatuaje, Osho, horticultură și de-aste? Deci, tu, vine ăsta ieri seară acasă rupt, tăiat pe față, cu un cucui în frunte. Îl întreb: ce-ai făcut mă, ți-a căzut trepiedul în muie când tatuai un om cu un citat din Osho? Ăsta mi-a tras o palmă de m-a învârtit 180 de grade, a rupt blugii de pe mine și m-a sodomizat acolo, pe loc, în hol printre adidași și echipamentul de sală, că eu merg la sală proastelor, mă întrețin, pe bune, mi-a spart ochiul maro acolo, tuuu, ce credeți, tre să schimb gresia în holul ăla, pe bune, mă uitam la el, era ca dracu și ăsta era și pus pe scandal și mă sodomiza așa, serios e și veche gresia asta tu.

A treia bagaboantă urmărește cu invidie această conversație și când prinde un moment zice că e momentul să arunce termonucleara:

– Auziți tu, târfelor, dați-mi și mie un sfat: Deci îl știți pe ăla al meu, cu serviciul, deștept, descurcăreț, frumos când l-am luat dar cine se ține, e mai breloc, tre să am și eu ceva hamster în casă, deci târfelor, vine ăsta într-o zi acasă urlând, și beat și cu sânge pe el, puțea a testosteron au înflorit plantele pe casa scării, a deschis ușa și a sărit pe mine ca Bagheera, m-a executat în sufragerie de s-au rupt mileuirile la mijloc ca atunci când a murit Iisus, deci tu târfelor, zice-ți-mi și mie, eu m-am gândit ca până la finalul lui 2018 să dublez salariile tuturor bugetarilor. Ce ziceți?

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.