Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

CJ ia ţeapa cea mare la Cerb

După ce iniţial a pierdut trenul cu festivalul “Cerbul de Aur”, preşedintele CJBv Aristotel Căncescu încearcă acum din răsputeri să ia şi el ceva din gloria celui mai neinteresant eveniment cultural din Braşov. A alocat vreo patru miliarde de lei vechi, îi plimbă pe artişti cu autocare decapotabile şi trenuri de epocă, le dă masă, chestiuni de genul ăsta.
Baiul e că duşmanul tradiţional, George Scripcaru, cu ani de experienţă în spate în materie de expunere media, i-a luat caimacul. La “Cerb” se dau materiale promoţionale cu Primăria Braşov şi poza lui Scripcaru G., care-i trecut, prin instituţie, ca şi co-organizator. Nimic despre CJ în schimb, ceea ce înseamnă că instituţia a reuşit să plătească una din cele mai scumpe campanii de nepromovare. În afară de noi, ăştia, localii, nimeni din media nu ştie că e şi CJ-ul băgat în povestea asta.

Într-un fel Căncescu are trust de presă degeaba, n-a învăţat nimic din toate poveştile astea cu PR-ul iar Scripcaru ar putea oricând să le dea lecţii celor din RTT despre cum se face o promovare deşteaptă.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.