Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Pentru cine e interesat care e cel mai celebru polițist român

Scriitorul Godină m-a tag-uit cu un articol în care râdeam că i-a sărit un coleg cu radarul din tort de ziua lui și, firește, au apărut și câțiva cimpanzei care să spună că „m-a făcut celebru”. Atâta doar că nu, cel mai celebru polițist român rămân tot eu. Verificați pe google, când căutați „polițist”.

politist

Da, primul polițist cu față care e acolo sunt eu. Poza e făcută în Cișmigiu. Prietenul nostru Marian e mai jos, dar nu e vina lui. Există o explicație pentru asta. Imaginile cu polițiști care să se uite în cameră când sunt fotografiați sunt rare, mulți nu au dorința de a fi atât de cunoscuți iar alții chiar nu vor să li se vadă fața că fac diverse năzdrăvănii, cum ar fi să ia o șpagă sau să fure un doctorat.

PR-ul MAI nu este nici el prea deștept, pune poze cu cei mai frumoși polițiști posibili, de-ăia care nu arată natural, ci arată ca și cum ar fi la paradă. Ai de scris o știe cu polițiști, o să folosești imagini generale cu poliția sau niște poze cu polițiști care arată cât de cât real. Nu manechine de paradă. Și pe Godină nu-l poți folosi, că-l știe lumea. Și-atunci ajungi la poza asta care pare mai veridică decât 90% din imaginile cu polițiști. Da, cred că dacă mă forțez, pot să dau câteva amenzi prin centru.

4 Comments

  1. Dragomir

    Daca tot vrei sa fii corect, prin mila lui Vasile Manu ai atins culmile celebritatii…

  2. Danji

    Deja, la mine ai ajuns chiar şi înaintea ălora “fără faţă”. Aşa mi-a dat google întoarcerea rezultatului. Deci a fost o manevră de PR 😀

  3. Velu

    Modestule!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén