Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Pentru cine e interesat care e cel mai celebru polițist român

Scriitorul Godină m-a tag-uit cu un articol în care râdeam că i-a sărit un coleg cu radarul din tort de ziua lui și, firește, au apărut și câțiva cimpanzei care să spună că „m-a făcut celebru”. Atâta doar că nu, cel mai celebru polițist român rămân tot eu. Verificați pe google, când căutați „polițist”.

politist

Da, primul polițist cu față care e acolo sunt eu. Poza e făcută în Cișmigiu. Prietenul nostru Marian e mai jos, dar nu e vina lui. Există o explicație pentru asta. Imaginile cu polițiști care să se uite în cameră când sunt fotografiați sunt rare, mulți nu au dorința de a fi atât de cunoscuți iar alții chiar nu vor să li se vadă fața că fac diverse năzdrăvănii, cum ar fi să ia o șpagă sau să fure un doctorat.

PR-ul MAI nu este nici el prea deștept, pune poze cu cei mai frumoși polițiști posibili, de-ăia care nu arată natural, ci arată ca și cum ar fi la paradă. Ai de scris o știe cu polițiști, o să folosești imagini generale cu poliția sau niște poze cu polițiști care arată cât de cât real. Nu manechine de paradă. Și pe Godină nu-l poți folosi, că-l știe lumea. Și-atunci ajungi la poza asta care pare mai veridică decât 90% din imaginile cu polițiști. Da, cred că dacă mă forțez, pot să dau câteva amenzi prin centru.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.