Cică Pleșu nu a făcut ce s-a zis că a făcut

Se pare că toată povestea aia cu Pleșu sunând la Liiceanu pentru că n-a primit o reducere ar fi fost o chestie inventată de directoarea librăriei de-acolo, ca s-o dea pe aia afară. Pleșu zice că, în acest caz, nu a făcut asta.

Am halit-o și eu, asta e, numai băieții de pe banca de rezerve n-au vânătăi, ăia din teren mai iau și câte un cot în gură.

M-au distrat analizele culturiștilor, cum că Petronela a făcut asta ca să facă imagine și trafic pe spinarea lui Pleșu. Băbăieți, v-o spun eu sigur, nu faci nici un trafic cu Pleșu. E moartea audienței, mori cu el de gât. La fel și amețitul ăla de Cărtărescu, credea că lumea îl ia la mișto că vor mojicii să-și facă imagine pe seama pletei lui.

Altfel, în afara incidentului care n-a avut loc, ce am spus despre Pleșu rămâne valabil. Tipul este laș și cam sobol câteodată.

Și drăguț articolul moralizator de pe HotNews. Semnat curajos, anonim, l-au calomniat pe săracul Vasile Ernu făcându-l blogăr popular. Păi ăla a scris niște cărți, a făcut niște chestii, să-l faci blogăr ca pe un golan ca mine?

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.