Cartierul General

Ce s-a întâmplat alaltăieri seară în emisiunea Chefi la Cuțite

Era un băiat, Cristi Giambașu (a nu se confunda cu robotul Cristian Geambașu, care scrie „opinii” pe GSP), care tot zicea de foste prietene. A avut o prietenă, aia l-a părăsit, a scris o carte, a găsit o altă prietenă, când să plece cu excursie prin Filipine, l-a părăsit și aia, iar a scris o carte. Pe la a treia prietenă care l-a părăsit am strigat „băăăă, it’s not them, it’s you”. Omul se recomanda scriitor, cică a scris 6 cărți, și a declarat că nu vrea să dezvăluie dacă are sau nu acum prietenă, ceea ce mă face să cred c-o scrie și pe-a șaptea. Nu că le-a publicat pe toate.

Omul e un romantic, conform propriilor declarații, și iată un citat din cărțile lui, recitat la televizor, aprox: „unu plus unu fac doi, dar doi minus unu fac nimic”. Presupun că înțelegeți schema, e de la iubire, când rămâi fără gagică, ești nimic.

Cică a epuizat tirajele la primele două cărți, 100 de bucăți de căciulă, iar din a treia publicată, abia acu o lună, a vândut deja 40 de bucăți! Nu e la prima apariție TV, a mai fost la X-Factor, unde a eșuat, apoi la „România Dansează” (?) care a fost o emisiune ce-l avea în juriu pe regele kendamelor din România, adultul CRBL. Aici a făcut un fel de sarmale anoste, a țipat ca o femeie când s-a ars cu ulei (aici m-am prins că n-are nicio trebă cu bucătăria, statistic dacă faci 7 omlete în viața ta te mai și arzi un pic, n-ar trebui să te surprindă) și le-a pus pe farfurie cu un trandafir.

În fața celor trei năzdrăvani, Cristi G. (acesta era numele de rapper pe care și-l alesese prin 2013), a declarat că nu prea se trăiește din scris și că „știu că informația o să vă surprindă” lucrează casier la supermarket. Nu știu dacă a precizat asta, dar altă informație la fel de surprinzătoare e că a terminat facultate de psihologie și cred că și un master. Omul este o matrioșcă, cum desfaci ceva, mai dai de altceva. Gen, a avut și o piesă de teatru erotic prezentată la EroticShow și, probabil, multe alte aventuri, că nu mai am răbdare să verific.

În privința talentelor culinare, cum să vă zic, în aceeași ediție a fost o femeie fără mâini, și aia s-a calificat mai departe, Cristi nu.

Tura asta voi ține cu chef Bontea, pentru că arată a un om care inspiră încredere și calm. Nu doar că ai mânca fără probleme ce-ți gătește, dar dacă apare în costumul ăla de chef alb și-și pune din greșeală un stetoscop la gât ai zice „dom’ doctor, am și eu un copil cu roșu în gât, puteți să vă uitați un pic la el?”. Și nu doar că s-ar uita, i-ar face și o prăjitură sau ceva.