Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Ce rost are Bulgaria

Ceafa bulgarească trebuie strivită sub bocancul opresorului român.

Acum că tot vorbeam de Buhnici în postul de mai jos mi-am adus aminte de o chestie neimportantă în cosmos: Bulgaria. Sub soarele arzător al Egiptului mi-a venit o idee măreaţă şi nu e vorba de aia cu România primul stat de gintă latină islamică. (Paranteză lungă, ştiţi că musulmanii trebuie să se spele de vreo cinci ori pe zi cam de câte ori au rugăciune? Vă daţi seama cum ar fi islamismul în România? Autobuze fără duhori, CET-uri pe profit etc).

Ar trebui ca România să declare război Bulgariei şi să nu se oprească până când ultima ceafă de bulgar este strivită sub călcâiul opresorului român. Să fim serioşi, pe cine altcineva să atacăm noi aici dacă e să ne dăm puternici? Marea Neagră e deja sub asediu (o poluăm de-i sar ochii), Moldova e ceva penibil şi în plus ne sparg ruşii doar dacă ne gândim la asta, Ucraiana ce să mai vorbim, aceeaşi situaţie. Cu Ungaria n-avem ce discuta, ungurii sunt, totuşi, mult mai inteligenţi ca noi dar asta nu contează atât de mult în comparaţie cu ce pile au prin SUA. Sârbii ne sparg instantaneu, că ăia ştiu să facă război nu glumă.

Rămâne doar Bulgaria. Bulgaria nu are scuze. Nu are oameni de care să ne fie milă. Nu are pile la marile puteri (nemţii nu se bagă pentru atâta lucru). În nimicncia lor bulgarii, singul popor mai prost decât noi din toată UE, ne mai şi înjură, ne iau şpagă pe la vămi şi prin poliţiştii lor, scot ghiduri în care spun lucru neplăcute despre bravul şi neatârnatul nostru popor. Credeţi că ariciul flambat de Comănescu (ministru de externe, un nimeni mai mare ca Cioroianu) o să rezolve ceva? Eu cred că CSAT-ul, Statul Major, cineva (nu Băse, el e ca Mitica Dragomir şi câinii vagabonzi, latră şi atacă doar când e sigur că poate să fugă sau dacă iese caşcaval) trebuie să ia măsuri urgente. Nici măcar armată de profesionişti nu ne trebuie ca să-i rupem pe bulgari. E suficient să trimitem un batalion format din taximetrişti, unul de contabili middle-managment şi unul de agenţi de asigurări cu cămăşi roz, costume şi maşini de la firmă. Dacă oamenii ăştia mor nu-i bai, nu regretă nimeni. Odată nimiciţi, ONU şi alte organisme de genul ăsta vor uita rapid incidentul iar noi vom putea merge liniştiţi la mare în Grecia fără să mai dăm şpagă la bulgari. Va trebui să dăm totuşi ceva poliţiştilor de la Băicoi, care îşi vor deschide o filială în judeţul nou format şi vor construi încă un oraş de mucava cu DN prin el.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.