Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Ce poți face cu decorațiile lui Iohannis

Acum, că tot a dat vapoare de decorații la toată lumea, de sunt mai multe decât cosmic shell-urile cu Star Wars de la Carrefour, președintele K. Iohannis poate să treacă la următorul pas logic în această campanie de băgat piciorul în ea de treabă.

E timpul să scoat albumul cu decorații, ăla în care să-ți pui decorațiile, să le colecționezi. Un preț decent ar fi 14.99, să nu mai cârâie dușmanii că cheltuie bani cu președinția. Uite, mai și produce bani, nu-i sparge toți pe perdele și zugrăveli. Și-apoi, logic, board-game-ul „Decorations” care se poate juca cu decorații. Fiecare decorație cu alte puteri. De exemplu, „Ordinul meritul Agricol in grad de Mare Ofiter” îți dă +3 la food, în timp ce „Ordinul Meritul Diplomatic in grad de Mare Ofiter” îți pune +5 la charisma. Steaua României e Joker, poate să-ți dea orice avantaj, +2, și la Offense și la Commerce, dar trebuie să alegi o singură dat. Și da, să scoată la vânzare și zarurile prezidențiale, cu sigiliu și stema președinției pe ele, să fie romboidale, ca ălea de la D&D.

Hai Klaus, că poți, doar nu vrei să trăiești toată viața din chirii. Mai ales că, din ce am înțeles, te-au prins că ai ciordit casa cu care ți-ai cumpărat celelalte case, doar nu vrei să ajungi ca ultimul amărât, să trăiești din pensia de neam prost pe care ți-au votat-o complicii.

Despre asta dar și despre SF-urile lui CTP, cum ar trebui bătrânii să renunțe la Star Wars și alte scamatorii am vorbit la podcastul de săptămâna asta. Poate unele subiecte o să le reiau zilele următoare.

Toate episoadele din podcast se pot asculta aici sau pe iTunes. Sau ne poți contacta direct pe pagina de Facebook a podcastului, care se găsește aici. 

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.