Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Ce i-au învățat bunicii

Am fost invadat zilele astea de o armată de oameni care abia pot să scrie dar sunt mânați de demonul dreptății și moralei. Acei oameni mi-au spus, aproape cu lacrimi în ochi, demnitate și muci în palmă, că nu e ok să nu respecți bătrânii.

Mai mult, oamenii au ridicat toiagul străbun, cu care țara asta a fost slugă la 8 imperii și m-a arătat cu degetul, povestind cum bunicii lor i-au învățat, de mici, să respecte pe toți bătrânii. Această generație de bătrâni excepționali, care a crescut în poala lor o generație de troli de calitate îndoielnică, nu era așa de tâmpită pe cât ar lăsa impresia după sfaturile de gen „respectă pe toată lumea”.

E destul de evident că bătrânii lor erau atât de înțelepți și de vizionari încât le-au spus, încă de pe atunci „Respectă pe toți bătrânii, că ei sunt seva și rădăcinile noastre, respectă-i pe toți până faci sânge în degete, respectă-i pe toți bătrânii în afară de Traian Băsescu, că ăla de dictator și vrea să sugă sângele poporului”.

Pentru conformitate, Traian Băsescu are 64 de ani, ceea ce îl face, vrem nu vrem, bătrân.

5 Comments

 1. radu

  Mindfuck. E evident ca sunt o tona de moduri in care poti sa iti bati joc de prosti dar cum ei reactioneaza la fel ….

 2. Dex

  Mie mi-a zis bunica-mea in 76 sa-l respect pe Traian Basescu si asta fac si in ziua de azi! Nu vad cu ce am gresit!

 3. Nova

  Ai probleme cu vederea inseamna. Daca nu observi ca batranul pervers a pastorit timp de 10 ani ,pe alde’ Udrea,Cocos,Truica,Niro,Popoviciu,Kovesi,Teszari,Arpy,Florica,Pescariu si inca alti zeci ca ei…este grav. Foarte grav.

 4. MA(r)X

  De ex. mie bunelu’ mi-a spus(nu-s daca era din Biblie ori din nesimtirea comunisto-bosorogeasca) si anume:sa nu furi!
  De ce spun asta?Pt. ca dupa ce s-a demonstrat ca un blogger nazistoid, de fapt e platit de craca-udrea din banii ANRP(furati cu adevarat de la popor),acum se mai arata si ca este,ma rog,era prin 2003 hot.Adica fura “ciocolati”din Metro.
  Si asta,dupa propriul auto-denunt.Si apropitarul acestui blog il stie.Se stie!

  Ghici cine-o fi??

  • eftimie

   Căcatule, dacă mai pui linkuri la Mircea Badea aici, zbori. Du-te și i-o suge lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén