Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Ce făcea Clotilde Armand prin 1997

În timp ce Nicușor Daniel Dan mi se pare o momâie comunistă (ultima trăznaie pe care am auzit-o de la el era să repare gaura de la RATB prin mărirea prețului biletului de autobuz, nimic despre gratuitățile fără discernământ) candidatul USB la sectorul 1, Clotilde Armand, îmi este simpatic. E bătăioasă, am văzut-o mergând să vorbească cu poporul pe străzi, dă bine – metaforic vorbind – cu pumnul și nu pare să se sperie de politrucii ăștia cum e tipul cu perucă de la PSD (dat afară din minister pentru niște manevre cu licențe de transport) sau Laura Chiriac, necromanta care făcea emisiuni cu turnătoarea la securitate Paula Iacob.

Apoi am descoperit și cu ce se ocupa în vremuri de demult, când era studentă la MIT. Ce crezi? Scria scrisori lui Al Gore (regizor de film, vicepreședinte american) și lui Jesse Helms (senator SUA, președintele Senate Foreign Relations Committee) să primească țara asta de bandiți în NATO. Adică România. Că soțul ei, român, era și el student la MIT și voiau să se reîntoarcă într-o țară cât de cât ok. Ea nefiind pe atunci cetățean rumân.

Gore_Clotilde-1

Din păcate nu locuiesc în sectorul 1, preferând luxul exorbitant al Berceniului, dar dacă aș face-o aș vota pentru femeia asta. Și i-aș freca și pe alții la cap să o facă. Scanuri de pe răspunsurile americanilor aici. Nu e mare șmecherie, da’ măcar a încercat niște lobby.

PS. Știu că vor veni zevzeci să-mi spună că sunt plătit de franțuzoaică să-i fac reclamă. Nu e cazul, vă asigur, banii de la Soroș îmi sunt suficienți.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.