Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Ce face copilul tău când nu e răpit de homosexuali

Oamenii care mă cunosc îndeaproape știu că ceea ce mă pasionează cu adevărat, ce mă mișcă ca om, ce mă macină în aceste zile este conflictul ăsta teribil între vlogării Gami și Șelly. Nici nu mai știu de la ce s-au luat, cert e că video-ul în care ăștia doi se înjură în versuri unul pe altul e #1 trending pe youtube. Cine va câștiga? Gami, care e mai blond, sau Șelly, care e mai gras?

Și ca să mă documentez mai mult m-am dus pe canalul lui Gami și m-am uitat la ultimul videoclip, pus acuma câteva ore. Omul își suna fanii de pe instagram, ce drăguț. Dar, înainte de a-i suna, a povestit un pic unde ai putea dă dai un sms să vezi ce secrete știe Bongo despre tine. Dai un sms la 1265 cu nume și oraș și primești un sms de la Bongo. Uite, Gami tocmai a făcut asta, ce crezi că a spus, că are inima frântă după cineva tralala. Aoleu, e parțial adevărat.

Și tot așteptam și tot eram impresionat de cum răspundea la sms-uri Miss Bongo și momentul ăla n-a venit. Mă refer la momentul în care să le spună „bă, e număr cu suprataxă”. Nope, vlogărul Gami a continuat transmisia cu alte aspecte referitoare la fanii săi de pe instagram și cam asta a fost. Nimic despre prețuri.

Buuuun, și mă apuc și eu ca moșu, scot bătrânul ceaslov cu Google din bibliotecă și caut după ăsta, miss Bongo, secret, SMS, plm etc. Nu găsesc exact asta, ci ceva care sună cam la fel: Ask Bongo. La ăștia e sistemul ăsta de prețuri pe abonamentul plătit de mami și tati:

Uite ce mișto e să te dezabonezi!

Mno, ce voiam să zic, dacă cumva știți ceva de numărul ăla de care vorbea vlogărul Gami, poate-mi spuneți și mie, sunt curios ce prețuri au ei. Și uită-te cât de mișto e să te dezabonezi de la asta.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.