Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Câteodată e bine să-ți vaccinezi și calculatorul

Există oameni care nu cred în vaccin și cred că ăsta este sursa tuturor relelelor. Oamenii ăia scriu pe tot felul de site-uri dubioase, întreținute de alți dubioși, de unde mai mult ca sigur că poți să iei un virus cumsecade. Dar adevărul e că s-a dovedit științific că vaccinurile funcționează, prin faptul că părinții au supraviețuit suficient de mult cât să facă niște copiii care, o dată ajunși adulți tot cu ajutorul vaccinurilor, pot călători spre noi hotare de prostie, spunând că nu e așa.

Să crezi că ai luat boli de la vaccin e ca și cum ai crede că ți se arde hard-ul de la antivirus. Și că tot veni vorba de asta, să o freci pe calculator fără un antivirus, e ca și cum ai sta nevaccinat în metrou în București. Periculos și costisitor.

Cumpără un Kaspersky sau, dacă nu ai bani, stai geană aici pe blog că o să dau eu unul la concurs săptămâna viitoare, când voi pune o întrebare tembelă, dar ușor de răspuns la ea. Această campanie este inițiată de Radient și susținută de Likeit (distribuitor autorizat Kaspersky în Romania). Au mai scris și Kapra, Panaitescu și Epure pe tema asta.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.