Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cătălin Ștefănescu se ridică, în sfârșit, la înălțimea așteptărilor

Alături de Eugenia Vodă, despre care internetul au descoperit abia acum că e varză, Cătălin reprezintă al doilea picior de lut al teoriei că la TVR se mai face și cultură. De câțiva zeci de ani figura sa calină a fost filmată în platoul emisiunii Garantat 100% unde a făcut cele mai uitabile interviuri făcute vreodată pe televiziune în Estul Europei. Cătălin nu face interviuri, face prenecrologuri, dacă vrei să intri în uitare, te duci la el la emisiune.

Tipul stăpânește arta interviului așa cum stăpânește Eugenia Vodă arta katanei. Percepția generală despre el e că e un tip foarte de treabă pentru că nu făcut niciodată o trăznaie. Pentru că nu se uită nimeni la el, audiența emisiunii sale este sub cea a unui screen-saver cu pești pentru că, din punct de vedere calitativ, este sub un acvariu cu pești.

Cum la TVR s-au plătit datoriile și s-a decis relansarea cu nr 450 a grilei de programe, cu aceleași emisiuni făcute de aceiași meseriași, plus cocalari gen Virgil Ianțu, Cătălin a avut în sfârșit ocazia să iasă la rampă și să demonstreze că nu este degeaba acolo unde este. Ani la rând a stat în spate, pentru că erau prea mulți impostori care furau luminile rampei dar acum, în sfârștit a venit și timpul lui să strălucească.

„Catalin Stefanescu a propus ca la TVR sa se faca o emisiune in care subiectul central sa fie Televiziunea Romana. Irina Radu a fost de acord cu aceasta idee, cu conditia ca in emisiune sa intervina telefonic si oameni care vor sa isi exprime opinia despre postul public sau sa puna intrebari” (sursa).

Nu poți să nu remarci curajul, intuiția și candoarea cu care Cătălin Ștefănescu a propus ca la TVR să se facă laba.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.