Cartierul General

Cât ne mai prefacem că nu vedem?

Orice om normal cu internet, care știe Netflix sau torente a văzut vreo trei patru seriale/filme despre cum ne invadează extratereștrii înlocuind oameni cheie din guvern. Crezi că secretary of defense e om, când colo e o clonă de-aia făcută de extratereștri să ne slăbească armata că vin peste noi. De-astea. Și zici, uitându-te la filmele alea, băi, clar, nu se poate așa ceva, te prinzi ușor că ăla e extraterestru, e făcut pentru proști filmul ăsta.

Dup-aia vezi o știre cu Victor Ciorbea. Și-ți dai seama că de mult n-am mai vorbit de faptul că Ciorbea nu arată uman.

Gen, uită-te la el, nu așa arată un avocat al poporului, nu e ok. M-am uitat pe internet, toți arată a oameni, ăsta arată a mutant. Nu e ca și cum am avea nevoie exact de el acolo, nu e un jurist excelent sau un slugoi ieșit din comun. Sunt alții mai buni. Și totuși, e Avocatul Poporului. Ai zice că e o instituție cheie a guvernului, nu? Ăsta a fost și prim-ministru, m-am uitat pe internet, prim-miniștrii arată a oameni, plm, doar ăsta nu, și primar al Bucureștiului. Poziții cheie. Apoi mi-am adus aminte de alt primar al Bucureștiului, Băsescu, care era un pitic chel cu șuviță care se uita în două direcții deodată. Băi, serios, era doar un nivel mai sus față de piticul din Twin Peaks, cum naiba, nici ăsta nu prea arăta uman. Ba chiar, aparent, era imnun la alcool. Adică se zic multe despre el, că e nebun, că pensionar, că e cu serviciile, dar nicio informație că nu-l mai ține ficatul. Și că veni vorba de alcooliști, mai țineți minte pe Tudose, ăla care a fost prim-ministru în România, gen, poziție cheie în Guvern, care părea că poartă un costum de om cu un număr mai mare?

Băi, să nu uităm, că și pe-ăsta l-a făcut lumea klingonian (deși corect ar fi romulan) ca și pe Ciorbea. Băi, serios, am zis deja de doi oameni care au ocupat poziții cheie în guvernul României că arată ca niște extratereștri. Gen, cât ne mai prefacem că nu vedem ce se întâmplă?

Este evident că suntem victima unei invazii extraterestre, din păcate, avem parte de o invazie extraterestră de căcat. Că și ăia, merg pe „lasă mă că merge și-așa”. „Ce-ați făcut? – Un prim-ministru. – Câți ani are? – 40. – Și de ce arată ca un copil, ce-are fața asta de copil de 10 ani? – A, la cuva de clonare s-a ars o siguranță, nu s-a copt fața, a zis că vine un meșter și-o repară. – Da, lasă-l pe-ăla, îl trimitem așa, nu se prind ăia, că-s români”.

Da’ fii atent, știi faza aia din Total Recall când ajunge Schwartzenegger pe Marte costumat în femeie? Uite.

via GIPHY

Băi, când o vedem pe Dăncilă că face asta la o conferință de presă că se mai defectează de la ceva, și iese Dragnea de-acolo, deci când vedem asta, eu zic că e momentul să fugim.