Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Capătul celălalt al inteligenței

Dacă vrei să vezi cum arată un om inteligent te uiți după Elon Musk, Stephen Hawking (șeful galaxiei) sau Papa Francisc. Dacă vrei să vezi un om neinteligent cum atinge minimul de inteligență și imediat uită să respire, cere-i să dea muzica mai încet.

Orice bar a ajuns la concluzia că trebuie să angajeze un ficus care poate învârti butoate pe post de DJ, drept urmare angajează un astfel de retardat care tot ce face e să dea muzica tare până se cară toată lumea. Românii au o obsesie cu muzica tare, că s-au născut toți în sărăcie lucie și n-au avut boxe. Acum, când au boxe, principala lor preocupare e să dea muzica tare peste tot.

Credeam că taximetriștii sunt pleava societățiii, dar nu, măcar ăia trebuie să fie atenți la drum, să sincronizeze schimbătorul cu pedala. DJ-ii sunt cea mai proastă formă a omului, nu trebuie să știe nimic decât să mute potențiometrul la 11. Sunt capătul inteligenței umane. Exact, un DJ este mai prost decât un vegan!

Deci du-te și cere-i unuia de-ăsta sau celui care plătește să dea muzica mai încet. O să vezi priviri aprobatoare, inclusiv din partea angajatorului, dar nu va da muzica mai încet. Pentru că este atât de tare încât nici el nu te aude.

muzica-tare

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.