Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cam dezamăgit de trailerul de la Hellboy (2019)

Înainte să ia Oscarul și să-l știe toată lumea de când era mic, Guillermo del Toro a regizat vreo patru filme Hellboy, inspirate din comics-urile cu același nume, pe care nu le-am citit și probabil nu o să le citesc vreodată. Filmele însă sunt foarte mișto, simpatice, beneficiază de un Ron Perlman excelent iar alea date în cinema, două dintre ele, n-au rupt la box-office, au obținut doar dublul banilor investiți. Dar au un cult following și cineva s-a gândit ca în loc de un al treilea film cu Ron Perlman să facă un reboot.

Care arată cam așa:

Să zicem că trec peste chinezul ăla, care este că trebuie să vindem filmul la chinezi, peste femeia super-karatistă aproape egala lui HB, pentru că trebuie făcută și curvăsăreala asta condescendentă pentru publicul feminin (care e prea tâmpit – în capul producătorilor – să empatizeze cu Liz Sherman), peste lipsa lui Abe Sapien, dar nu pot trece peste cât de urât arată Hellboy. Pe bune, pleata aia arată ca naiba. În principiu ăla avea părul strâns în coadă, într-o codiță de-aia de samurai. Apoi ăsta arată foarte bătrân și decrepit, e teribil de neamuzant, replicile par forțate și totul are o aură de-aia gritty și dark și WTF e în neregulă cu gura lui? Serios, uite ce gură urâtă are.

Una peste alta, nasol de tot. Asta e, până-n aprilie, mă mai uit odată la Sword of Storms, cel mai bun Hellboy, părerea mea.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.