Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Black Friday la AVstore 2018

Teoretic, Black Friday-ul începe mâine, dar pentru că eu sunt frumos și cel mai prietenos blogăr din internet, am primit un link mai devreme cu promoțiile. Direct pe site la ei, ăsta-i link-ul, enjoy.

Eu am mai cumpărat de la acești oameni anul trecut de BF niște căști cu noise canceling, cum să vă zic, una din cele mai bune investiții pe care le-am făcut în acest oraș zgomotos în care toată lumea urlă, claxonează și dă manele la maxim. Totodată, după ce ai mers cu metroul cu astfel de căști, o să înțelegi diferența.

Personal aș recomanda niște Sennheiser Momentum Wireless, sunt la un preț bun acum, anul trecut nu m-aș fi putut apropia de ele decât cu mari dureri de portofel. Nu de altceva da’s chestii high-end (în general AVstore vinde de-astea), făcute din materiale calumea, nu plasticuri ca Bose sau Beats. Bune de folosit și la birou, dacă ai colegi care fac prea multe bancuri sau ședințe și, mă repet, la metrou. Bateria ține vreo trei zile la utilizare normală și, în cazul în care se termină, vin și cu un cablu de-ăla, special pentru telefoane, cu o mufă L. Momentan la raport calitate/preț nu găsești ceva mai bun pe piață. Aici sunt la 899 lei.

Alte chestie mișto ce v-ar putea interesa ar fi boxa portabilă Vifa Copenhagen (1.0), pentru chefuri, lansări, evenimente restrânse și alte momente când vrei să nu sune melodiile ca în boxele de nuntă sau concertele organizate de primărie. Varianta Pebble Grey ar fi la 1499 lei. 

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.