SOV avea dreptate: generația Facebook e plină de proști

Cumva mult mai mulți și mai colorați ca în viața reală. Deci fac blebedocii ăia un grup să-l ia la mișto pe Vântu. Și dup-aia fac o chestie, cum că donează bani la Crucea Roșie și încă o fundație. Dar Crucea Roșie.

De ce Crucea Roșie?

Pentru că sună fain și sunt proști grămadă. Crucea Roșie este, în România, o organizație căpușă. Ea primește bani de la fraieri ca voi prin lege. Ți-ai luat bilet la Andrei Rieu? Ai dat bani la Crucea Roșie, năzdrăvane. Ai luat bilet la Steaua – iubirea mea de-o viață? Ai dat bani la Crucea Roșie. E valabil și pentru Rapid, deși ăia n-au bani nici să treacă strada. Dar bani la Crucea Roșie dau, c-așa e legea. Meri la muzeu? Ai dat bani, coa.

Da fraere, orice eveniment sportiv, cultural sau manele e căpușat de Crucea Roșie, dacă cumperi bilet și nu-l cerșești de la o prietenă care lucrează în PR.

Bă generație de dăștepți, voi înțelegeți că nici Ambulanța nu are privilegiul ăsta? Băi ateilor, nici BOR nu are privilegiul ăsta, și BOR e căpușă premium.

Și știți de ce are privilegiul ăsta incredibil Crucea Roșie? Că atunci când au apărut normele metodologice pentru aberația asta președinte la filiara România era Mihaela Geoană. Soția lui Mircea, prietenul de SPA al lui Sorin Ovidiu. L-ați umilit de s-a căcat pe el.

PS. Și nu, când argumentul ăla cu „dar crucea roșie face bine la oameni” nu e valabil la fel cum nu a fost nici pentru Gigi Becali.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “SOV avea dreptate: generația Facebook e plină de proști

 1. Bogdan.M

  “L-ati umilit de s-a cacat pe voi”. in rest complet de acord cu ce ai zis cu o mica nedumerire, totusi normele astea nu se mai schimba si ele raman batute in cuie?Mi s-ar parea normal sa existe o autoritate a statului care sa verifice exact ce se intampla cu banii cand ajung la cruce.

  Reply
  1. eftimie Post author

   Nu prea cred, CR rămâne în continuare ONG și nu prea poți să-ți bagi nasul în treaba lor.

   Reply
 2. Ovidiu

  Te referi la Sorin Ovidiu Vantu, autorul schemei Ponzi numita FNI care a lasat zeci de mii de romani fara economiile de o viata? Pe acel SOV il proslavim aicea?

  Reply
 3. Criticu

  Cruce roșie, cruce pe piept, cruce pe catedrală. Ai cruce, ai parte! Eu zic să îți pui o cruce pe blog, poate așa faci și tu niște bani cinstiți.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *