sursa: www.rezistenta.net

Nimeni nu va merge să cumpere CD cu Inna de la Diverta, să fim serioşi, doar dacă, brusc, nu se mai simte frumoasă şi rade o găleată de Furadan.
De aceea, DJ Boroş este absolut unic pentru că îndeplineşte condiţiile de bază ale unui artist cult. Dj Boroş este acest Darkthrone românesc, acest Burzum care, încă, nu a omorât pe nimeni, dar care are toate celelalte calităţi pentru a fi o legendă.
Se aude ca o budă? Absolut…dar îşi permite cineva să critice Darkthrone pentru că îşi înregistrează intenţionat albumele pe Mekosonicul din bucătărie?
[…]
Ca un adevărat artist underground, nu are poze, nu are o casă de discuri care să pompeze bani cu ghiotura în curul lui, nu se fute cu vreo divă autohtonă mâncătoare de McDonalds şi de  fotbalişti, nu are site, nu are videoclipuri şi nici CD-uri. Şi tot pentru că este underground si are cult status, muzica DJ Boroş există doar pe casete! [cf. Maestrul Băra]

Azi e ultima zi în care mai putem vota pentru DJ Boroş şi râde în faţa corporatiştilor şi oamenilor cu nostalgii cretine (ce tineri eram atunci). Sunt oameni care au promis că se spânzură dacă această melodie va fi pe primul loc. Vasile a selectat câţiva dintre ei ca să vedeţi pe cine aţi putea enerva. Am mai scris un apel şi aici, veţi găsi multe altele pe google

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |