Ovidiu Eftimie

Cartierul General

În armonie cu maimuţa noastră interioară

A văzut toată lumea videoclipul cu fetele ălea din Cluj din nuştiuce sectă care fac declaraţii de dragoste lui Dumnezeu? Dacă nu, uite-l aici.

Aş remarca, pentru început, flow-ul teribil pe care îl au fetele astea. Am găsit, deja, pe internet, vreo trei remixuri hip-hop cu declaraţiile ăstea. Se potrivesc perfect. Cea mai mişto mi se pare asta, da’ e o chestie de gust presupun.

Nu se compară cu leşinatul de Norzeatic (un băiat de la care am ascultat o melodie recent, ceva cu Roşia Montană, cât să mă convingă că îşi merită coroana de gard viu a semiobscurităţii) sau SubCarpaţi, un grup de hip-hop format din mai mulţi Nozreatici lipsiţi de chef. Fetele ălea chiar au chef, se simte pofta în ele. De-aia Abraham Lincoln sună bine, că pare că-i pasă de ce se întâmplă în melodie. Sau Queppa, care zice de fraţii cronologic tatuaţi.

Şi doi, am tot văzut colegi de-ai mei de internet care se minunau serios cu “O, Doamne/Darwin, cât sunt de naşpa sectanţii ăştia, uite-te cum le-au prostit pe ălea!” şi m-am întristat. Eu, cum vreau să intru în armonie cu maimuţa mea interioară, din care am evoluat toţi, m-am gândit doar “mamă, cel puţin 5 gagici mişto de tot acolo”.

9 Comments

 1. Nu pricep care e logica criticilor… Și mie mi se ridică România cînd văd cîteva gagici de pe-acolo, și prefer să îi mulțumească lui Iisus decît lui Ponta. Sau Băsescu, sau alte nume de-astea care lasă România flască.

 2. Melesteu

  S-au înmulțit. Nu mai știu să se roage în gând sau în șoaptă, 2000 W in boxe să se audă in Rai.
  O familie de blânzi creștini îmi cântă sâmbetele și duminicile la tot felul de instrumente și din gură. Dacă continuă am să le scrijelesc pe ușă “Iisus nu e surd”.

 3. De fiecare data cand vad asa ceva imi aduc aminte de “talentatu” asta:

  http://youtu.be/PJ1X0DA2SEw

  Femeia buna e buna si in cizme de guma, nu trebuie sa cante psalmi sau ce plm baga acolo.

 4. Jaqueline

  Nefutute!

 5. weeeeeeee

  Sincer esti trist si fustrat, sa vorbesti de cei de la Subcarpati si despre ce fac ei fara sa intelegi o iota.
  Faci parte din aceeasi nomenclatura de ignorati din care vrei sa arati cu disperare ca nu faci parte…

  • Melesteu

   Eu cred ca tu ai vrut să postezi în altă parte și “frustratul” a vrut să spună altceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén