Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

În armonie cu maimuţa noastră interioară

A văzut toată lumea videoclipul cu fetele ălea din Cluj din nuştiuce sectă care fac declaraţii de dragoste lui Dumnezeu? Dacă nu, uite-l aici.

Aş remarca, pentru început, flow-ul teribil pe care îl au fetele astea. Am găsit, deja, pe internet, vreo trei remixuri hip-hop cu declaraţiile ăstea. Se potrivesc perfect. Cea mai mişto mi se pare asta, da’ e o chestie de gust presupun.

Nu se compară cu leşinatul de Norzeatic (un băiat de la care am ascultat o melodie recent, ceva cu Roşia Montană, cât să mă convingă că îşi merită coroana de gard viu a semiobscurităţii) sau SubCarpaţi, un grup de hip-hop format din mai mulţi Nozreatici lipsiţi de chef. Fetele ălea chiar au chef, se simte pofta în ele. De-aia Abraham Lincoln sună bine, că pare că-i pasă de ce se întâmplă în melodie. Sau Queppa, care zice de fraţii cronologic tatuaţi.

Şi doi, am tot văzut colegi de-ai mei de internet care se minunau serios cu “O, Doamne/Darwin, cât sunt de naşpa sectanţii ăştia, uite-te cum le-au prostit pe ălea!” şi m-am întristat. Eu, cum vreau să intru în armonie cu maimuţa mea interioară, din care am evoluat toţi, m-am gândit doar “mamă, cel puţin 5 gagici mişto de tot acolo”.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.