Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Aplicația Biziday la vreo lună după

Am avut ocazia să văd aplicația Biziday cu ceva timp înainte să fie lansată, că am prieteni importanți. Arăta cam la fel ca și acum, mi-am dat cu părerea despre ea și-atunci, direct. Dar o să spun cum a mers după ce a fost lansată oficial.

Ei bine, pentru că au fost sărbătorile și n-am prea stat pe internet, aplicația aia s-a dovedit foarte utilă. Am primit o dată sau de două ori pe zi câte o notificare, doar cu evenimentele importante. În titlu e cam tot ce este esențial în știre și sunt la curent cu chestiile relativ importante din țara asta. Și cam atât.

Azi mi-a livrat două știri, asta și aia cu Băsescu care și-a pierdut cetățenia moldovenească.

Este exact ce-mi trebuie mie, personal, ca să nu umblu pe internet derulând pagini întregi să aflu ce și cum s-a mai întâmplat prin lume. Momentan încă nu mi-a livrat mizerii gen „cel mai bătrân om din lume a împlinit 146 de ani” și nici ce bagaboantă (divă) a făcut fractură de vagin după ce s-a despărțit de al 40-lea client. Este seacă, fără briz-briz-uri, este doar informație pentru oamenii „bizi” care nu au timp să o frece pe net sau să stea cu ochii beliți prin televiziunile de știri să afle dacă în spatele burtierelor cu „BREAKING NEWS” există vreun om sau doar roboți chei și bătrâni care seamănă toți cu Cozmin Gușă.

O păstrez.

Și ca disclaimer, da, sunt amic cu profetul Moise care a făcut asta dar nu m-a pus să scriu de ea sau să zic ceva și nici măcar nu a adus vinul ăla de Mehedinți cu care mă amenință de mai bine de un an.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.