Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Aplicația Biziday la vreo lună după

Am avut ocazia să văd aplicația Biziday cu ceva timp înainte să fie lansată, că am prieteni importanți. Arăta cam la fel ca și acum, mi-am dat cu părerea despre ea și-atunci, direct. Dar o să spun cum a mers după ce a fost lansată oficial.

Ei bine, pentru că au fost sărbătorile și n-am prea stat pe internet, aplicația aia s-a dovedit foarte utilă. Am primit o dată sau de două ori pe zi câte o notificare, doar cu evenimentele importante. În titlu e cam tot ce este esențial în știre și sunt la curent cu chestiile relativ importante din țara asta. Și cam atât.

Azi mi-a livrat două știri, asta și aia cu Băsescu care și-a pierdut cetățenia moldovenească.

Este exact ce-mi trebuie mie, personal, ca să nu umblu pe internet derulând pagini întregi să aflu ce și cum s-a mai întâmplat prin lume. Momentan încă nu mi-a livrat mizerii gen „cel mai bătrân om din lume a împlinit 146 de ani” și nici ce bagaboantă (divă) a făcut fractură de vagin după ce s-a despărțit de al 40-lea client. Este seacă, fără briz-briz-uri, este doar informație pentru oamenii „bizi” care nu au timp să o frece pe net sau să stea cu ochii beliți prin televiziunile de știri să afle dacă în spatele burtierelor cu „BREAKING NEWS” există vreun om sau doar roboți chei și bătrâni care seamănă toți cu Cozmin Gușă.

O păstrez.

Și ca disclaimer, da, sunt amic cu profetul Moise care a făcut asta dar nu m-a pus să scriu de ea sau să zic ceva și nici măcar nu a adus vinul ăla de Mehedinți cu care mă amenință de mai bine de un an.

6 Comments

 1. Same story here.
  La început erau niște discuții cum că nu e ok să preia conținutul altor publicații, dar de fapt rulează ca browser, deci e ok din acest punct de vedere.

  Nu știu dacă livrează știri în funcție de preferințe și locație. Eu am primit doar știri generale până acum, nimic la nivel local.

  • Andrei Ienculescu

   Poti selecta in setari zona ta, adica judetul. Pana acum am primit cateva notificari/stiri pe zona Bucuresti.

 2. Andrei

  Deci e un fel de feedly mai rudimentar, in care nu poti sa te abonezi la bloguri cu pornache?

 3. Cosmin

  Acelasi lucru l-am observat si eu prima data.

  Si chiar n-am inteles heităreala de care a avut parte la lansare.
  De fapt mereu ma amuza cum de obicei un produs moca la care unii muncesc e criticat si desfiintat mai rau ca un produs prost pe care ai dat bani munciti de tine. Cred ca e ceva boala hipstărească

 4. Daniel

  Pacat ca nu are si versiune Windows Phone

 5. GR

  Si mie mi se pare excelenta.
  Felicitari echipei lui Moise !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén