Care consideri că sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă copiii din România?
Dincolo de eventualele nevoi materiale, care, într-un fel sau altul, ar putea fi acoperite în anumite cazuri, pe anumite perioade de timp, educaţia mi se pare cea mai mare problemă.
Care sunt alte probleme cu care se confruntă societatea noastră astăzi?
Toate problemele importante cu care ne confruntăm, ca societate, îmi par că sunt generate de lipsa educaţiei. Educaţia e cauza. Restul sunt simple efecte, pe care nu le putem şterge cu buretele dacă nu luptăm pentru respectarea cauzei.

Citatul este dintr-un interviu cu Andi Moisescu de pe site-ul fundației „Salvați Copiii”, cea care se opunea legii dării în plată „pentru binele copiilor”. Titlul este mincinos, Moisescu, soțul Oliviei Steer, nu a fost întrebat de vaccinuri și mușețel, dar e important să știm că el crede, în principiu, în educație și că lipsa educației e o problemă.

În fine, că văd că revine articolul ăsta în actualitate, în realitate Andi Moisescu a fost întrebat ce părere are despre acuzațiile aduse soției sale într-un interviu la o revistă vegană și a zis că e o campanie nasoală împotriva ei. Adică, da, faza cu omorât copiii e în familie, e și el de acord cu ea. „Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere ca încurcă niște calcule”. Da, și el e prost da’ nu comentează nimeni că are emisiunea aia de publicitate și lumea are nevoie de el pentru reclamă moca.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |