Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Allah e mare iar noi suntem mici. Şi neîndemânatici

snowboarding eftimieM-am întors cu tot corpul spre Mecca, cu placă cu tot, am căzut în genunchi şi, umăr la umăr cu alţi nefericiţi, ne-am închinat lui Allah, o dată, de două ori, de două sute de ori. E mai bine să pretind asta decât să spun că, a doua zi pe pârtie, am teraformat o bucată de munte cu curul şi genunchii.

Este o vârstă la care să te apuci de snowboarding iar aceea nu este vârsta mea. În total, ieri, am avut trei coborâri pe pârtie fără să cad. Bogdan Brylynski, autorul fotografiei de mai sus, m-a minţit în faţă, fără ruşine, chiar de dimineaţă, după ce muierile au terminat concertul de văicăreli că fuseseră puse să facă un picuţ de stretching, că sunt ăla care a prins cel mai repede. Pe bune, negrule?

Avantajul e că hotelul la care stăm are un SPA excelent, în care să-ţi înmoi oasele şi, minune mare într-o staţiune montană, bere rece.


#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe Rinne, Happy Tour și Buonavista

2 Comments

  1. Vroiai să pui asta: http://www.brylu.ro/ la link-ul ăla 😉

  2. Tudor

    E ok sa te apuci si acum! Daca te prinde senzatia, iarna capata cu totul alt sens (pentru mine nu avea nici unul pana sa invat sa schiez, tot tarziu). In plus, la cabana Postavaru au un carnat picant de iti rupe fasu. Si bere nefiltrata. Deci win-win!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén