Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Allah e mare iar noi suntem mici. Şi neîndemânatici

snowboarding eftimieM-am întors cu tot corpul spre Mecca, cu placă cu tot, am căzut în genunchi şi, umăr la umăr cu alţi nefericiţi, ne-am închinat lui Allah, o dată, de două ori, de două sute de ori. E mai bine să pretind asta decât să spun că, a doua zi pe pârtie, am teraformat o bucată de munte cu curul şi genunchii.

Este o vârstă la care să te apuci de snowboarding iar aceea nu este vârsta mea. În total, ieri, am avut trei coborâri pe pârtie fără să cad. Bogdan Brylynski, autorul fotografiei de mai sus, m-a minţit în faţă, fără ruşine, chiar de dimineaţă, după ce muierile au terminat concertul de văicăreli că fuseseră puse să facă un picuţ de stretching, că sunt ăla care a prins cel mai repede. Pe bune, negrule?

Avantajul e că hotelul la care stăm are un SPA excelent, în care să-ţi înmoi oasele şi, minune mare într-o staţiune montană, bere rece.


#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe Rinne, Happy Tour și Buonavista

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.