Despre

Un fel de CV de-al meu găsiţi pe Linkedin, probabil mai multe poze pe facebook, sau puteţi conversa pe scurt pe twitter. A, şi dacă vreţi să daţi neapărat de mine lăsaţi un comentariu mai jos.

17 thoughts on “Despre

 1. Gustav

  Salut, nu imi amintesc bine, dar nu aveai acum ceva timp si link catre donatii pentru acest blog? Apreciez blogul si nimic nu e gratis in lumea asta 🙂 asa ca…daca vrea omul sa dea ceva inapoi, cum procedeaza? (doar profitshare?)

  Reply
 2. costi

  esti tare! nu ca piatra nici ca otelul (piatra se sfarama,otelul s-a desfiintat) poate mai tare ca nuca-n perete,poate mai tare decat prostia din romanica… bai,esti mult mai tare decat tot ce se conjuga cu ‘tare’ sau tare-iceni… te plac fara sa fiu pe invers si jur am reusit sa te citesc mai usor ca pe ‘fluturi’ sau pasii cu luatul inapoi.. la vale sau a tarii. nici treptat nici direct.poate intrat doar la inima si bibilica, inclin capul si ridic palaria….. zi-le ca le zici bine!….

  Reply
 3. Krantzro

  Fiindcă tot te-ai dat mare (cu acte doveditoare incontestabile) pe parte de umor, aş îndrăzni să-ţi cer o părere avizată despre zbaterile unui începător ca mine. Aşa că, poate în timp ce stai pe budă, între două băşini, îţi găseşti timp să-ţi arunci o privire pe la mine prin casă şi să-mi dai un sfat. Se mişcă vreun muşchi pe faţă sau e cazul să arunc cu DDT peste şi să dau foc? Mai are rost să ţin un IP ocupat?

  Reply
 4. Radu

  Salut,

  Numele meu este Radu Dumitrescu. Sunt interesat de publicarea de advertoriale la tine pe blog (scrise de noi sau de tine). As dori sa stiu care este pretul pentru un asemenea advertorial. Astept cu interes un raspuns. Multumesc.

  O zi placuta!

  Reply
 5. Mishu

  Salut

  Am incercat sa gasesc Tempulu de Hatereala, pentru primele PodCasturi (1-99), insa fara succes. Ma poti indruma?

  Reply
 6. Cristian Ioan

  Excelent articolul referitor la jihadisti!!!
  “Foarte excelenta” mi s-a parut introducerea, povestea cu haitele de maidanezi si sustinatorii lor!
  Din pacate, nu vad solutii – nici pentru Daesch, nici pentru javarele agresive. M-am confruntat cu atitudinea asta lipsitsa de empatie de pirn 1996, cand pentru mine Interntul era compus doar din e-mail, existau liste de discutii.
  Ei bine, chiar si in acele vremuri preistorice, oridecateori cineva se plingea ca a fost muscat de cainii de pe strada, i se raspundea ferm: “este numai vina ta! Mie nu mi s-a intamplat niciodata! cainele simte sufletul omului, nu ataca niciodata pe oamenii buni” etc, etc.

  Reply
 7. Razvan

  A aparut un articol dubios in feed-ul RSS:
  eftimie.net sleș checkmyessay-depth-review-front-rank-company-order-college-written-tasks-instantly-duly

  Reply
  1. eftimie Post author

   Da, am avut ceva mysql injection or smth., am schimbat serverul, momentan e ok.

   Reply
 8. Andreea S

  Ar fi interesant un articol despre minunatul program Lapte si corn la Brasov. O vecina a venit dintr-o vizita in ungaria(intr-un SAT) si a ramas uimita de mancarea sanatoasa care o primeau copii, inclusiv un fruc proaspat zilnic. LA noi, nu ca dau mancarea care o dau, dar si aia este execrabila. MAjoritatea parintilor arunca acel corn la gunoi, uneoir si laptele cu UHT 9mai pastram iaurtul natur).
  Cornul respectiv contine tot ce e vehiculat ca nesanatos: faina alba, grasime vegetala hidrogenata si zahar.
  Oare persoana care a incheiat contractele da asa ceva copiilor ei?
  Diferenta dintre un om si un mostru consta in modul in care trateaza categoriile vulnerabile, copii, batrani, persoane cu dizabilitati. Ce fel de om e persoana aceea? ce fel de oameni suntem noi care nu facem nimic?
  Numai bine.
  PS Cornul respectiv vine din Paulesti Prahova…carbon print reduction? sustineti economia locala? la la la

  Reply
 9. mihai

  Salut !… Te (cam) citesc zilnic. Te-am pus demult in bara de Favorite, dar nu’s ce se-ntampla de la o vreme : deschid – si tot la postarea despre pisicile alea de la Muzeul satului ajung… N-ai mai scis de atunci NIMIC ?… Nu pot sa cred. M-ai blocat cumva ? – nu pot sa cred ;)… S-a bulit ceva la mine ? – posibil (?)… Poate-mi dai un sfat (chiar si pe http://mcscrib.blogspot.ro/ )…
  Multzam…

  Reply
 10. Andrei

  1. Gasim cartile tale si in ebook pt cei care nu sunt in Ro?
  2. Pe Chrome, ultima postare e din 18 Octombrie – “Test de angajare”. Pe Explorer se incarca normal.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *