I-ați văzut vreodată pe Clark Kent și Superman împreună?

Dar pe Moise Guran și Lucian Mîndruță? Eu îi cunosc pe amândoi, personal, dar nu i-am văzut vreodată împreună în același loc. Am căutat informații pe internet, cică Guran a fost în emisiunea „Schimbă Vorba” a lui Lucian Mîndruță. Am căutat acea emisiune, spambotul gandul.info avea această informație dar nu mai avea video-ul. L-am găsit pe youtube și este, evident, un trucaj ordinar. Bine, tehnologia de efecte speciale românească, am văzut scheciuri cu Florin Piersic în care el juca multiple roluri mai bine.

Cert e că în media adevărată, aia de pe Facebook, oamenii ăștia apar constant explicând ce se întâmplă în România și ajung la sute de mii, poate milioane de oameni. Lucian e chiar constant, azi a avut o părere despre toate evenimentele importante din Cosmos, de la un tip din Bistrița care a luat amendă că a înjurat PSD-ul pe Facebook până la alegerile din Franța și destinul moralo-democratic al românilor. Moise punctează mai rar, dar mai de impact. Când e vorba de un subiect despre care vorbește toată lumea, el lovește cu ICBM-ul părerii sale, trecând ca un spărgătorul de gheață Lenin (primul cu propulsie nucleară) prin internet.

Eu cred că ăștia sunt unul și același om, din care unul de Tyler Durden și ălălaltul e Edward Norton. Nu știu care e care. Au organizat un fight-club pe internet în care toți sărim la răscoală, la răzbel, în piață, pe un ministru, pe un deputat, în sprijinul profesoarei dată afară de Firea etc, fără un scop anume, doar să ne mai destresăm și noi. Problema e că ăștia sunt un singur tip, unul cu prea multă energie în el, care trece dintr-o fază într-alta și nu știi care e ăla anarhist și care nu. Acu ceva vreme, Guran purta ochelari și Mîndruță nu, acum e invers. Nu știi care e care.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

One thought on “I-ați văzut vreodată pe Clark Kent și Superman împreună?

  1. Dini

    Guran e ăla care merge cu bicicleta la mare și joaca fotbal cu colegul Prelipceanu/Petreanu, zi-le cum vrei ca nu cred ca exista nici unul. Sunt holograme, dar tot cu ochelari. Toți ceilalți care au rămas neselectati sunt Mândruță. Toți. Cu excepția altei Invenții: pitici gratis.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *