Varujan Vosganian este cea mai mare bilă de muci din România

În vremuri imemoriale, adică acu vreo două săptămâni, propunerea României Armeniei pentru premiul Nobel pentru literatură 2015, Varujan Vosganian a avut el niște păreri cretine despre oul consumat în gospodăria țăranului și cum acesta nu produce PIB.

Am impresia că am mai menționat că Varujan e vicepreședinte al Uniunii Scriitorilor, o căpușă de stat care suge bani și din bugetul de pensii și din vânzările de carte ale tuturor românilor, nu doar ale membrilor. Ei bine, acest onctuos personaj a lansat și el o carte, Copii Războiului, a fost cu ea la Galați recent, și a vândut-o fără să dea bon fiscal. „Pă persoană fizică”. Ca om care scrie și el cărți, pot să vă confirm că asta este cam ilegal, la evenimentele mele vine tot timpul cineva cu o casă de marcat portabilă, de la o librărie. E simplu, în toate orașele mari există așa ceva, dacă nu ești un gunoi complet se poate.

Pentru niciuna din cărţile pe care a semnat autografe şi pe care le-a vândut la evenimentul de la “V.A.Urechia”, Vosganian nu a eliberat nici chitanţă, nici factură, nimic! Situaţia ne-a fost semnalată de un gălăţean care a cumpărat respectivul volum şi care a vrut să-l plătească cu cardul. “Nu se poate!”, i-a replicat autorul, care a vândut cărţile “pe persoană fizică”, cum spunea un… contemporan. (sursa)

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

5 thoughts on “Varujan Vosganian este cea mai mare bilă de muci din România

 1. o femeie

  Cu prima ocazie cand mai vinde o carte de mers sa ii cerem bon fiscal, filmam totul, si apoi servim la opc filmul. Cine are cohones sa ii plateasca cartea in oua.

  Reply
 2. NINA

  Un armean dubios si smecher! Nu l-au uns cu destul mir pupincuristii! Cand ii vine randul lui Mos Partan Tariceanu? Astept cu nerăbdare!

  Reply
 3. K.

  Azi am tăiat 11 pui.
  Mâine tai 9 rațe.
  Auschwitz și ISIS la păsări simultan.
  Trăiască scriitura româno-armeană!

  Reply
  1. mihai

   Te țuc, dragule !… Că și io, ieri am fost în munți, la păstrăvăria pe care-am proiectat-o. Am mâncat doo bucăți, și am primit un kil de păstrăvi pentru acasă. Am vrut să plătesc – păi ce facem aici ?… Răspunsul m-a lăsat fără replică :
   -Noa, să vină numa cineva și să-mi numere peștii !……….
   PS : fecior-miu e foarte contra la chestii de-astea, nu mă lasă nici să piratez de pe net. Har Celui-De-Deasupra, generația mea e pe crăpate, vin ăștia micii, tineri, vor aduce ei Dreptatea și Adevărul, noi încă n-am uitat cum uncheșii noștri furau de la CAP știuleți și lubenițe de pe propriul lor pământ, devenit “bun comun”…
   Boală gea, foamea – nici azi nu mă pot opri să umplu coșul la Auchan până-n vârf : s-ajungă !! :))…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *