Trotinetă StreetRunner Elegance 200mm review

Un coleg și-a cumpărat acest obiect de două ori răstimp în care am avut ocazia să-l testez. Prima oară a fost trimis înapoi: trotineta nu are instrucțiuni de asamblare și e ușor să greșești când montezi ghidonul. Atât de ușor încât ăia de la importator spun că li s-a mai întâmplat să li se returneze pe motivul ăsta. Au anunțat producătorul mai departe, nimeni n-ar pune o foaie A4 în cutie.

După ce a venit varianta ok, am luat-o la câteva ture prin centru. Pe trotuar spre Romană, de la Victoriei, merge brici, nici nu știam că este la vale. Am intrat pe străduțele ălea meschine care dau farmecul rural al capitalei, unde s-a băgat de curând gaz sau canalizare și au peticit trotuarul. Chiar și așa, cu tot cu mașinile parcate pe trotuar, poți să te deplasezi destul de lejer. Pe pista de biciclete de pe Victoriei am simțit vibrațiile carosabilului în talpă, așa că am trecut pe trotuar, luând exemplul unei tipe care mergea cu trotineta pe trotuarul celălalt. În Victoriei am dat chiar de un om aflat la vârsta lui Petre Daea, și el pe trotinetă, deci, cel puțin în centru, e ok să umbli în halul ăsta pe stradă.

Pe hârtie zice că ține până la vreo sută de kile, dacă aș avea 90+ nu m-aș risca. Cea mai faină chestie e că dai un picior și te deplasezi 5 metri. Ba nu, cea mai faină chestie e că poți să o împachetezi ușor și să intri cu ea la metrou când ți se face lene. Sau să intri cu ea în cârciumă. Sau la birou.

Are vreo 5 kile, costă vreo 350 de lei (e la promoție zilele astea). Nu o să-mi cumpăr că sunt mult prea leneș, dar s-ar putea să-mi iau una electrică pe viitor. E ceva mai rapid decât transportul în comun.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

5 thoughts on “Trotinetă StreetRunner Elegance 200mm review

  1. animaloo

    barba ai, trotineta iti mai trebuie sa fii hipster.

    pentru ca in Romania e rusine ca barbat sa te dai cu trotineta. Este un obiect prea cool sau prea jucarie, n-am inteles de ce.
    Pe mine ma enerveaza ca daca imi iau ca nu prea am control pe ea, deci ar trebui sa invat sa ma dau

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *