Trei poveşti imbecile

Amicul meu Sorin avea o poză pe frigider, cu cuplu de tineri străjuiţi de două doamne. Poza era alb-negru, am presupus că e ceva important, de-o ţinea pe frigider. Apoi mi-a spus că nu, e vorba doar de nişte rude foarte îndepărtate. Doamna din stânga era foarte rea de gură iar doamna din dreapta avea un picior mai scurt decât celălaltul. Într-un final, cuplul dintre ele s-a despărţit.

Am presupus că Sorin avea pe frigider acea poza în acelaşi fel în care liderul satului malaezian care l-a adăpostit pe Peter Marlowe din Changi avea un veceu în mijlocul casei. Ca să aibă ceva de povestit cu invitaţii.

A doua povestire este despre un împărat care nu putea avea copii cu împărăteasa sa. Au încercat toate leacurile, toate poziţiile şi nimic. Într-un final, la fel a venit o vrăjitoare, aceasta a dat un leac împărătesei şi, un an mai târziu, a găzut grea. Când să nască, în loc să facă un copil normal, a născut un subprefect.

A treia povestire are trailer şi, după ce îl veţi vedea, primele două povestiri o să vi se pară interesante ba chiar inteligente.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Trei poveşti imbecile

 1. Roxana

  Trailerul ăla mă face să mă simt prost că am un roman în care apar incubi. Just sayin’.

  Știi că mai demult dăduseră o petrecere de lansare a trailerului, nu? Și au avut o coloană de 70 de motocicliști învârtindu-se prin București ca reclamă.

  Reply
  1. eftimie Post author

   Da, am citit la Dorin Lazăr pe blog. Acum tot dau de ei pe la metrou.

   Reply
 2. Andreea

  Deci nu. Ce porcarie e aia?! Pot doar sa zic ca abia astept sa-l vad, cred ca fac movie night cu toti prietenii si toate pungile de chipsuri din lume, o sa fie distractiv. :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *