Trei poveşti imbecile

Amicul meu Sorin avea o poză pe frigider, cu cuplu de tineri străjuiţi de două doamne. Poza era alb-negru, am presupus că e ceva important, de-o ţinea pe frigider. Apoi mi-a spus că nu, e vorba doar de nişte rude foarte îndepărtate. Doamna din stânga era foarte rea de gură iar doamna din dreapta avea un picior mai scurt decât celălaltul. Într-un final, cuplul dintre ele s-a despărţit.

Am presupus că Sorin avea pe frigider acea poza în acelaşi fel în care liderul satului malaezian care l-a adăpostit pe Peter Marlowe din Changi avea un veceu în mijlocul casei. Ca să aibă ceva de povestit cu invitaţii.

A doua povestire este despre un împărat care nu putea avea copii cu împărăteasa sa. Au încercat toate leacurile, toate poziţiile şi nimic. Într-un final, la fel a venit o vrăjitoare, aceasta a dat un leac împărătesei şi, un an mai târziu, a găzut grea. Când să nască, în loc să facă un copil normal, a născut un subprefect.

A treia povestire are trailer şi, după ce îl veţi vedea, primele două povestiri o să vi se pară interesante ba chiar inteligente.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Trei poveşti imbecile

 1. Roxana

  Trailerul ăla mă face să mă simt prost că am un roman în care apar incubi. Just sayin’.

  Știi că mai demult dăduseră o petrecere de lansare a trailerului, nu? Și au avut o coloană de 70 de motocicliști învârtindu-se prin București ca reclamă.

  Reply
 2. Andreea

  Deci nu. Ce porcarie e aia?! Pot doar sa zic ca abia astept sa-l vad, cred ca fac movie night cu toti prietenii si toate pungile de chipsuri din lume, o sa fie distractiv. :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *