Ce i-ar trebui acum lui Lucian Mîndruță

Că tot și-a lansat o carte la celebra editură de selfpublishing, ar fi mișto din partea cuiva să citească acea carte și să șteargă cu el pe jos. Nu așa, cu superficialități, cu „mia mia, Mîndruță a fost la Năstase la Cornu”, „mia mia Mîndruță a făcut emisiunea cu Brucan” sau penibilul „mia mia, lucrez într-o redacție în care ne vine ciclul sicron și acu o lună ne luăm de Macovei, acum ne luăm toți de Mîndruță și poate, cine știe, o să ne luăm și salariul la fel de ciclic”.

Nu, trebuie cineva care să șteargă argumentat cu el podeaua, de la sintaxă la motivații, la puerilitatea ideilor politice, la orice. Dar să fie argumente, să-i dea cu ele în cap, să-l distrugă relativ, iar ăsta să se mobilizeze, să se agite să contra-argumenteze, să arate ce poate. Să pară că contează tot trolajul acesta.

Altfel rămânem la discuția de internet și apreciatul ironic. La războaie de-alea hazlii, între Ernu de la site-ul lui de 100 de unici pe zi și dușmanii lui ideologici citiți de aceiași 100 de oameni, contraziși de Rogozanu care-i umilește de la 0.01 audiență pe TV și 300 de unici.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Ce i-ar trebui acum lui Lucian Mîndruță

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *