Teodor Baconschi este iar prost cu beculețe

Sigur, pare straniu că sunt singurul om deranjat de impostura cocalarului de Teodor Baconschi, un om care are eleganța vestimentară a unui bișnițar de telefoane de la Obor și diplomația unui bișnițar de telefoane de la Obor. Când nu calcă în străchini pe unde umblă, mai scrie câte o carte despre internet, gen „Facebook – Fabrica de Narcisism” și se ia de guler cu nesimțitul de Imgur, care are atitudini anti-elitiste pe internet.

baconschi-e-retardat

Am așteptat să revină, pare genul de om care nu are simțul ridicolului, n-a mai apărut. În fine, rămân la părerea mea, cred că nu țiganii ne-au făcut de căcat prin lume ci intelectualii ăștia de cartier ca el care cam put a impostură încă de la aeroport. Nu că n-ar fi deștepți, probabil, sunt, problema că nu sunt deloc educați să se abțină din când în când la vorbă dacă nu cunosc subiectul.

Și o memă mișto de la Vasile. mema baconschi

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Teodor Baconschi este iar prost cu beculețe

 1. Manu

  Sa vezi si pe frate-sau mai mic, Jing, probabil chinez pe care Dorin nu-l place deloc. Xenofobia e in floare aici!

  Reply
 2. Cata

  Io zic sa-l si reclamam pe Imgur asta pe undeva, ca sigur a facut el ceva… Basca faptul ca nu poti sa terfelesti valorile culturale in halul asta si nimeni sa nu faca nimic, nu? Daca nu mai ia Cartarescu Nobelul din cauza lui? 😀

  Reply
 3. Pirca

  Daca nuti plaurce Img inseamna ca mata te facut prost cum drq sa nuti placa Imgur bha gandeste in plm inainte sa spui asta

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *