Nu suntem atât de creștinopați pe cât ne credem

Mulți români din internet sunt deranjați că religia ortodoxă își bagă cam mult coada în viața noastră de zi cu zi. Că românii cred în Dumnezeu mai mult decât apostolii lui Iisus. Că suntem stat fundamentalist și nu laic.

Și, cu toate acestea, antrenorul naționalei este alintat Satana. Unde mai găsim noi o țară în lumea asta unde unul din cei mai importanți reprezentanți ai celei de-a doua religii să fie numit după dușmanul principal al creștinătății.

Până și fundamentalismul religios este superficial la noi. De-aia și dăm bani la biserici și nu merge la noi etica aia protestantă, cu munca: „Băi nene, decât să rup eu coada la lopată prin sat, nu mai bine îți dau 10 galbeni și pui tu o vorbă bună pentru mine la Dumnezeu? Hai, că oameni suntem”.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Nu suntem atât de creștinopați pe cât ne credem

  1. o femeie

    decat sa imi repar defectele si sa nu mai fac, mai ibne dau o donatie grasa la biserica si scap si fara tinut post, si fara caintza :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *