Știri din România

O grupare de țepari din municipiul Țepești a fost capturată de poliție după ce a înșelat mai multe persoane care ofereau bani grupării de țepari pentru a facilita o țeapă statului. Țeparii au fost duși în arestul poliției unde au clamat că au fost trași în piept de autorități și că nu li s-au respectat drepturile omului. Liderul comisiei de țepe și înșelăciuni din Camera Deputaților a avut o interpelare în parlament în care a cerut premierului să ia măsuri în privința condițiilor în care sunt ținuți țeparii. Premierul nu a fost prezent în sală când s-a ținut interpelarea, că era plecat în teritoriu unde a prezentat un studiu de fezabilitate ce va țepui trei județe de munte, zeci de firme private și câteva de stat.

Știrea a stârnit rumoare printre internauți care au început să o fure unul de la altul și să se laude că ei au dat-o prima, succesul cel mai mare înregistrându-se în publicațiile de tip click-bait, unde au fost țepuiți toți cei care au dat click, constatând că, cu acest prilej, au și dat like unei pagini care vinde telefoane mobile false.

O parte din români cu datoriile la întreținere încă neplătite de părinți au solicitat guvernului facilități fiscale și ajutoare financiare pentru a nu se mai ajunge în situația în care să se țepuiască oamenii între ei de sărăcie.

La final s-a ajuns la concluzia unanimă că țiganii cam fură, stricând astfel imaginea internațională a unui popor extrem de onorabil. Câteva sute de organizații de protecție a drepturilor țiganilor au luat poziție și au accesat fonduri pe care le-au folosit pentru a-i țepui pe țiganii care așteptau cu sufletul la gură și altceva în afară de pliante.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

One thought on “Știri din România

  1. K.

    O babuta prea curioasa s-a aplecat peste balcon si a cazut. O alta babuta, vrand sa vada cum cade prima babuta, s-a aplecat prea tare peste balcon si a cazut. O a treia babuta…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *