Știri din România

O grupare de țepari din municipiul Țepești a fost capturată de poliție după ce a înșelat mai multe persoane care ofereau bani grupării de țepari pentru a facilita o țeapă statului. Țeparii au fost duși în arestul poliției unde au clamat că au fost trași în piept de autorități și că nu li s-au respectat drepturile omului. Liderul comisiei de țepe și înșelăciuni din Camera Deputaților a avut o interpelare în parlament în care a cerut premierului să ia măsuri în privința condițiilor în care sunt ținuți țeparii. Premierul nu a fost prezent în sală când s-a ținut interpelarea, că era plecat în teritoriu unde a prezentat un studiu de fezabilitate ce va țepui trei județe de munte, zeci de firme private și câteva de stat.

Știrea a stârnit rumoare printre internauți care au început să o fure unul de la altul și să se laude că ei au dat-o prima, succesul cel mai mare înregistrându-se în publicațiile de tip click-bait, unde au fost țepuiți toți cei care au dat click, constatând că, cu acest prilej, au și dat like unei pagini care vinde telefoane mobile false.

O parte din români cu datoriile la întreținere încă neplătite de părinți au solicitat guvernului facilități fiscale și ajutoare financiare pentru a nu se mai ajunge în situația în care să se țepuiască oamenii între ei de sărăcie.

La final s-a ajuns la concluzia unanimă că țiganii cam fură, stricând astfel imaginea internațională a unui popor extrem de onorabil. Câteva sute de organizații de protecție a drepturilor țiganilor au luat poziție și au accesat fonduri pe care le-au folosit pentru a-i țepui pe țiganii care așteptau cu sufletul la gură și altceva în afară de pliante.

Vrei să citești mai mult despre surprinzătoarea Românie? Cartea mea, Arhanghelul Raul, este acum în librării. Detalii aici.

One thought on “Știri din România

  1. K.

    O babuta prea curioasa s-a aplecat peste balcon si a cazut. O alta babuta, vrand sa vada cum cade prima babuta, s-a aplecat prea tare peste balcon si a cazut. O a treia babuta…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *