Românilor le place ciuma și sexul

Legenda spune că în vremuri imemoriale, prin îndepărtatul an 2011, România era condusă cu o mânuță de fier de doi oameni sub un metru șaptezeci, Traian Băsescu și Emil Boc. Acesta din urmă era liderul unui partid a cărui culoare de propagandă era portocaliul. Sub această culoare s-au adunat zeci, poate sute, de infractori turbați care au furat din toate pozițiile în țara asta.

Iar lumea se săturase atât de mult de ciuma portocalie încât la alegerile din 2012 au renunțat la culoare, candidând sub un fel de albastru cu un fel de roz închis sub denumirea ARD. Și au pierdut în fața unei alianțe roșu-galben-albastră formată din actuala ciumă roșie și partidul comic PNL (USL a luat aproape 70%).

Ați zice că țara ar fi scăpat de ciuma portocalie dar, nu, toți oamenii din ciumă au fost recuperați. Toți. De la Elena Udrea la Emil Boc la Vasile Blaga. Și după ce au fost spălați de portocaliul de pe dinți au fost băgați în PNL (și o parte în PSD) și apoi în arestul poliției pentru că, în caz că nu am menționat asta până aici, membrii ciumei portocalii erau cam infractori de felul lor.

Bazându-ne pe această experiență cu ciuma nu putem să nu bănuim ce se va întâmpla și cu ciuma roșie: dacă rămâne, ne fute pe toți de ne îndoaie. Dacă nu, se va desființa iar oamenii ciumei vor fi recuperați pentru alte partide, să le dăm șansa să ne fută peste patru ani.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

4 thoughts on “Românilor le place ciuma și sexul

 1. Dex

  Acest articol n-are nici ciuma, nici sex, nici ciuma si sex. L-am raportat deja la ANPC pentru reclama mincinoasa!

  Reply
 2. CID

  1.Cred ca ai vrut sa scrii (dar viteza…) “Romanilor le plac ciuma si sexul” !
  2.Esti un mincinos,Traian B are 1.71 m !!
  3.Partidul ala nu e comic,e tragic,Bratienii se intorc in morminte !!!

  Reply
 3. Lup

  Noi, romanii suntem in medie la un nivel deplorabil. Pupam moaste, ne rugam la divinitate in caz de seceta, adulam personaje gen gigi si dd, ne tragem pe fese cand e timpul sa luam initiativa, suntem experti “absoluti ” in orice domeniu posibil. Sa nu mai vorbim ca ne tragem din cei mai viteji stramosi ever. Atunci, de ce ne miram de cei care ajung sa ne conduca ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *