Românii nu prea au idee ce-s ăia jandarmi

Orice om normal la cap, când e înconjurat de 15 inşi în uniformă, antrenaţi în bătaie, s-ar lăsa dus la dubă fără să cârâie. Nu şi când e o cameră în zonă, atunci se zbate de parcă ar fi Hulk. Motanul meu este mai inteligent, când îl prind de ceafă să-l dau afară din cămară rămâne nemişcat o secundă apoi o zbugheşte cu viteză supersonică, astfel încât şutul destinat curul său nu-l poate ajunge.

Pe de altă parte motanul meu nu e curvuliţă media.

Apoi, mi se pare penibil să-i demonizezi pe jandarmi că nu te lasă în pace şi te iau la bătaie. În primul rând, jandarmii sunt structură militară, ceea ce înseamnă că trebuie să asculte ordine. Nu-i ca la tine la corporaţie, nu asculţi un ordin direct că eşti putoare sau te crezi mai inteligent ca şeful tău, primeşti o bătăiţă peste mână. Nu. Faci puşcărie dacă nu asculţi un ordin.

Doi. Jandarmii sunt special antrenaţi să fie fiinţe simple, cu două stări: on şi off. În varianta off, nu face nimic. În varianta on, îţi fute un şut în pizdă de rămâi gravidă şi, peste 9 luni, vei naşte o pereche de bocanci, gemeni. Pentru că el nu te priveşte ca pe o femeie, intelectual, hipster, blogger, tată de familie sau profesor universitar. Vede doar o fiinţă ce trebuie mutată din punctul A în punctul B. Nici măcar nu te urăşte. Nici nu te iubeşte. E la muncă, o să-ţi rupă faţa dacă îl deranjezi şi nu este un abuz. Se va duce şi va săpa şanţuri pentru lichelele ălea de vasluieni, cât stau ei la cârciumă, dacă ăla e ordinul. Şi n-are puseuri de dreptate nici atunci, să ia lopata şi să-i rupă cu bătaia pe nesimţiţi.

jandarm sut in pizda

Dacă vrei să te superi pe cineva şi să-l bagi în mă-sa, uită-te după ăla care a dat ordinul. Ăla e omul care face abuzuri, el e cel care te-a lovit “cu toată puterea” între craci, nu tipul de pe stradă. El te bate pentru că a primit ordin să te bată. Dacă primea ordin să te înveţe legislaţie, o făcea şi pe-aia. Poate ar fi trebuit.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.