Prețurile la zi la principese și artă

În România are loc unul din cele mai interesante experimente culturale iar un băiat deștept ar face un studiu pe tema asta și s-ar umple de sărăcie. E faza cu „Cumințenia Pământului” a cărei valoare de piață se ridică acum la peste 200.000 de euro. Știu că există niște gorobeți care susțin că aia valorează mult mai mult, de la 11 milioane de euro la inestimabil. Dar, în realitate, cu reclamă și tot tacâmul, poporul care l-a dat pe Brâncuși a evaluat arta la 200 și ceva de mii de euro bucata.

A doua chestie mișto, tot ca experiment reușit, este propunerea guvernului (din zona Dâncu) ca așa zisa Casă Regală a României să primească niște bănuți de la stat, cazare gratis și bani pentru paji. Cifra mișto e 5000 de lei, atâta va primi șefu la casa regală de la stat indemnizație. Cifră care arată, în realitate, cât valorează principesa Margareta (am impresia că ea este șefa acum) pe piața muncii. 5000 de lei după aproape jumătate de secol de elită. Principesa „Casei Regale a României” primește bani de la stat cât e ajutorul social prin UK, poate un pic mai mult.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

One thought on “Prețurile la zi la principese și artă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *