Precizări în privința conflictului cu Lucian Mindruta

Întrucât inclusiv realizatorul de documentare Dan Alexe s-a arătat interesat de faptul că Lucian Mindruta a scris ceva pe internet, după cum se vede în imaginea de mai jos, țin să aduc anumite precizări.

dan-alexe-mindruta-facebook

În cursul zilei de ieri a avut loc o ședință a Comitetului Executiv al Internetului, convocată la cererea a 2/3 din numărul de membri cu drepturi depline. În cadrul ședinței s-au pus pe tapet o serie de derapaje ale membrilor internetului, care nu fac cinste misiunii nobile la care s-a angajat acesta precum și imaginii generale în fața publicului. Cu această ocazie s-au luat o serie de decizii de maximă importanță, ce vor fi duse la îndeplinire cu celeritatea specifică.

1. Instituirea unei taxe de timbru de internet, de 2%, prin care dorim constituirea unui fond de internet care să ajute internauții debutanți.
2. Excluderea din internet a lui Lucian Mindruta pentru grave daune aduse imaginii celorlalți membri de internet.
3. Sancționarea lui Dan Alexe cu 50 de puncte internet, 25 dacă plătește la casieria internetului în 48 de ore, plus o mustrare scrisă.

Deciziile pot fi contestate la instanța intermediară, respectiv Comitetul Național pentru Umor.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

5 thoughts on “Precizări în privința conflictului cu Lucian Mindruta

 1. Cosmin

  Conform regulamentului intern, daca Mandruta isi face autocritica nu va mai fi exclus.

  Reply
 2. andrei

  vreau sa adaug ceva in legatura cu lucian mandruta, o chestie care m-a ofticat destul de tare la vremea respectiva. A postat la un moment dat pe facebook o poza cu un soldat american pe tanc si cu o batranica in lacrimi care-l privea cu admiratie. Langa poza a scris si un mesaj in care critica propaganda facuta de rusi, desi orice om cu un minim de gandire critica ar fi adaugat ca acelasi lucru face si el, doar ca pentru cealalta tabara. Asa ca i-am spus asta, intr-un fel destul de putin jignitor, de tipul “dar ce faci tu prin poza asta nu e tot propaganda?”.
  Si asa mi-am luat eu block pe facebook de la lucian mandruta, aparatorul dreptatii si al libertatii de exprimare.

  Reply
 3. Mimuncu

  Toate hotararile sunt nule de drept pentru ca adunarea n-a fost statutara din lipsa de cvorum. Ghinion!

  Reply
 4. Calin

  Mi-am luat block astazi de la Lucian Mandruta. La o postare a lui in care critica faptul ca guvernul nu cheltuie toti banii alocati pentru arme, l-am intrebat daca are curajul sa ameninte guvernul ca va fi razboi. Mi-a raspuns ca nu ameninta pe nimeni si ca eu exagerez, apoi m-a blocat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *