Nu poți să faci statuia lui Gigi Becali și apoi să dai lecții de deontologie

Știi de ce nu mai citește lumea GSP sau alte ziare de sport? Pentru că vreme de 15 ani au construit statuia unui xenofob, fanatic religios, rasist, instigator la ură și infractor. Iar ăla e Gigi Becali. Iar liderul ziarelor de sport, așa cum se laudă la fiecare berărie, a fost unul din stâlpii principali. La fel cum același ziar de sport publica editorialele elogioase ale lui Jackie Ionescu la adresa infractorului Marian Iancu. Altă statuie construită de ei.

În 2012 GSP publica pe contul lor de Facebook o poză cu niște oameni dintr-un lagăr de concentrare nazist cu tag-line-ul funny „Echipa națională în 2045”. A dispărut între timp, n-am auzit să fie dat afară omul acela, probabil pe vremea aia Tolontan nu urmărea serialele bune, alea cu deontologie.

Fără supărare, mișto anchetele lui Tolo, faine demersurile lui. Doar că e vorba de un pic de schizofrenie aici. Pe de o parte e jurnalistul Tolontan, care dărâmă guverne și bagă miniștri la pușcărie, pe de altă parte e redactorul șef al GSP Tolontan, care a promovat borhot media și infractori pe bandă rulantă, cu sete, fără milă. Când au anunțat acu’ vreo doi ani că pun sub embargou o personalitate din fotbal am sperat, din inimă, că e vorba de Gigi Becali. Nu, era vorba de Ana-Maria Prodan, soția lui Reghe. Aia era mucul din nasul presei lor, nu liderii de jeg.

Așa că, vorba aia, e mișto jurnalistul Tolontan, poate se întâlnește cu redactorul șef al GSP Tolontan și-l bate lu’ ăla obrazul despre ce se face și ce nu se face prin presă.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

5 thoughts on “Nu poți să faci statuia lui Gigi Becali și apoi să dai lecții de deontologie

   1. Perkele

    pai tu de ce crezi ca l-a lasat nevasta? bat pariu ca nici copilul nu e al lui si mai are tupeu sa se ia Crestinii adevarati

 1. mihai

  …he-heee, Eftimie !… Uite de ce ma bucur io ca n-am feedback-uri la postarile mele : altfel as afla si io ce bou sunt ca am nevasta unguroaica, ca-i dau anticonceptionale catzelusei mele, sau ca am hemoroizi, peut-etre :))…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *