Porunca 17: Să n-ajuți femeia cu bagajul

Nimic nu este mai nepoliticos din punctul de vedere al bărbatului, dacă respectă femeia și o crede egală, decât să o ajute cu bagajul, în tren sau în alte circumstanțe.

Femeia, tributara unor mentalități retrograde, va purta cu ea, tot timpul, oriunde se deplasează, o peșteră întreagă cu ea. Am ieșit din peșteri, mă rog, o parte dintre noi, și nu mai e nevoie să cari un quintal de chestii după tine.

Din păcate pentru noi, nu toate femeile au evoluat suficient cât să nu care ABSOLUT TOT în bagaje. Trebuie, ca bărbați, să le arătăm calea cea dreaptă, să respectăm egalitatea de șanse și să le facem să înțeleagă cât de greu este să cari un infinit sau două de chestii inutile după tine.

S-o luăm așa: dacă vezi un amic încercând să urce un ditai geamantan în locurile alea de deasupra din tren, și trenul se mișcă și-i cade geamantanul în dinți, cum ai reacționa? „Bahahaha, fraiere, bahahahhahaha”. Așa trebuie reacționat și cu femeile când cară atâtea gemantane că nu încap într-un protbagaj de Logan: „Ce proastă ești fă, acum că ți-a căzut geamantanul în dinți, poate înțelegi că nu aveai nevoie de toate lucrurile ălea!!!”.

Mă rog, dacă am crede despre femei că-s oameni, așa am proceda.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Porunca 17: Să n-ajuți femeia cu bagajul

 1. MU

  De când s-a inventat trolerul, femeia pune mai multe în geamantan. Concluzie:
  geamantanele evoluează, femeile nu!

  Reply
 2. andreea

  deci, buoy, deci cum sa zici asa ceva? unde ai vazut tu troller in care sa incapa tot? Intr-un troller nu incape nici macar strictul necesar ;P

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *