Un polițist oprește un UBER

Am citit că UBER nu ar fi tocmai legal și mafiotarzii din parlament au avut grijă să mai bage niște detalii în plus în legea aia cu transportul de persoane să fie siguri că poți fi violat doar de un om cu turelă pe mașină și maimuță sub volan.

Și mă gândeam cum o să oprească poliția pe câte unul în trafic să-l ia la întrebări:

– Domnii din mașină?
– Da, ce-i cu ei?
– Clienți? Aveți autorizație de taximetrie?
– Nu-s clienți, sunt frații mei Keung Jo Bal, Mgambe Oppala și Gică.
– Aveți frați un coreean, un negru și un instalator?
– Da, mama a fost curvă, știți cum e. Mai aveți alte întrebări?

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Un polițist oprește un UBER

 1. Ninjapedia

  Ha, ha, fix pe tema asta ruleaza acum in Germania filmul Halbe Brüder – 3 frati de mama cam curva, unul alb, un turc si un negru.

  Reply
 2. Ender

  mai e varianta in care poolitaiul este cel care face comanda sa il prinda in fapt pe uber mensch si teapa. uber e platforma de socializare. auto.

  Reply
 3. sebi

  e veche asta, cum faceau si cu piratii de filme/jocuri, ii pescuiau din publicitate, si cumparau de la ei, face cu cativa asa si renunta toti ca nu se merita.

  Reply
 4. Knut

  in foarte multe tari europene asa ceva ce povestiti voi aici in comentarii e imposibil. politistu, procuroru, agentu, ce vrei tu de la o institutie de felu asta nu are voie sa te instige la comiterea unei infractiuni si apoi sa te pedepseasca pentru asta.
  adica voi vreti sa spuneti ca in romania politistu are voie sa te instige la comiterea unei infractiuni si apoi sa-ti faca dosar pe care sa-l trimita procurorului, care il inainteaza in instanta si judecatoru spune ca esti vinovat?

  Reply
  1. Biggie

   Sa mori tu! De flagrant n-ai auzit? Ce n-au voie sa faca e sa te constranga sa te incriminezi – prin amenintari de exemplu. Intr-un caz din asta, daca soferul de Uber o comite de buna voie si nesilit de nimeni, probele obtinute sunt valabile in instanta. Restul e can-can.

   Reply
 5. Damian Irimescu

  Cred că treaba cu polițaiul undercover merge mai bine decât să-l oprească în trafic.
  Chiar azi dimineață am văzut un reportaj cu câțiva polițiști români prin Marea Britanie, care spuneau că englezii nu se bat la cap cu flagrantul, că au camere peste tot.

  La noi, depinde cine e prins în flagrant.

  Reply
 6. Knut

  flagrantul e ok, in flagrant surprinzi pe cineva care face o infractiune. cind insa ca politist comanzi tu un dvd cu ceva piratat nu e flagrant, e instigare la infractiune, nu poti tu om al legii sa zici hai fa infractiunea asta.
  camerele de supraveghere in locuri publice nu sint in regula, sint supraveghere a populatiei, iar anglia exceleaza in asa ceva.

  Reply
  1. sebi

   hai ca deja aberezi, e in misiune nu incalca legea daca e proba la dosar si depune marturie, au comandat dvd-uri piratate, ti-au dat bani marcati, dvd-urile au mers la dosar ca dovada a infractiunii tale nu au ajuns spre a fi vandute sau folosite de populatie, la fel si dvd-uri confiscate sunt date la casat. La fel si in cazul narcoticelor, sau dupa tine e ilegal si ca un agent cumpara iarba sub acoperire?

   Reply
  2. Knut

   @sebi
   nu e dupa mine ce e legal si ce nu. am intrebat si eu cum e in romania, daca asa ceva e legal. in germania si multe alte tari din europa e ilegal ce spui tu, infractiunile rezultate in urma unei instigari la fapta din partea anchetatorului nu reprezinta proba si judecatorul n-are voie s-o admita ca proba. daca la voi e eltfel, atunci e altfel, am intrebat doar.
   in germania un politist trebuie sa adune probe pe bune si e ok asa. de ce? infractoru o sa spuna ca el nua mai vindut la nimeni altcineva, intentiona, dar n-a apucat sa faca, intentia nu e pedepsibila, doar fapta, si a gresit si el acum o data intr-un moment de slabiciune, poate n-ar fi facut sau n-ar fi apucat sa faca niciodata daca nu-l instiga politistu acuma. tot nu e clar? faptul ca i-a vindut politistului nu dovedeste ca a mai vindut si altora, a vindut acuma si politistu tocmai l-a ademenit si facilitat incalcarea legii.
   in germania e interzisa si instigarea prin informatorii organelor de ancheta, au fost chiar citeva cazuri celebre copios comentate in toata presa si media. altfel n-as fi stiut 🙂

   Reply
 7. mihai

  continuarea discutiei:

  – Ah, ok, semnati procesul asta verbal pentru incalcarea prevederii … privind taximetria si pentru ofensa adusa autoritatii. Puteti sa contestati asta in instanta, unde puteti veni cu fratii dumneavoastra care sa depuna si dansii marturie.
  – Pai de ce, sefu.. n-am facut nimic
  – Eu cred ca ati facut, dar poate daca va stergeti repede contul de Uber reusiti sa impresionati vreun judecator mai naiv. Si nu uitati sa platiti impozitul pentru banii pe care vi i-au imprumutat cei trei frati, e mai bine sa il platiti acum, decat peste un an sau doi, cu penalizari si majorari.

  Reply
  1. Knut

   – nu semnez nimic, ca unul din cei trei frati mi-au dat vreodata in viata lor vreu ban sub orice forma trebuie intii sa dovediti, in ce priveste ofensa adusa autoritatii eu am trei martori ca nu a fost cazul, dumnevoastra? asta e tot ce ati auzit de la mine, pentru orice altceva de acum inainte, va rog sa va adresati avocatului meu, poftim cartea lui de vizita. pam pam! 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *