Păcatele cântărețului Cheloo

Primul și cel mai mare păcat e că îl cheamă Cătălin Ștefan Ion și nu Cătălin Ștefan Ion Țiriac. Dacă avea numele ăsta de familie, putea să aibă barba ca Moș Crăciun de la cocaină că nu pățea nimic.

Apoi e doar un cântăreț, adică lache ca noi, și nu trebuie să se ia acordul lui Tatae, Puya, Krem și Vulpescu pentru reținerea lui, așa cum s-ar face în cazul gunoiului de Vosganian.

Ar mai fi și faptul că marijuana/canabisul nu vor fi legalizate prea curând în România. În primul rând sunt plante care se cultivă, iar asta le aduce aminte țăranilor borâți din Parlament de unde se trag, din țărani borâți care n-au muncit în viața lor pământul: cultivatul de plante îi face să vomite.

Oricum, e remarcabil cum în ultima vreme se face vâlvă pe arestarea de fumați și domni care vând de fumat altora. Căutați „arestat canabis” pe internet să vedeți cât de activi sunt procurorii DIICOT în zona asta. Cu crima organizată mai subțire, dar să nu te pună dracul să tragi un fum la colț de stradă. Aparent, până nu se bagă și câțiva parlamentari în afacerea asta, cam cum e la prostituție, activitatea în domeniul ăsta va fi exemplară.

PS. O gagică mi-a zis că cartea asta e bună.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

6 thoughts on “Păcatele cântărețului Cheloo

  1. Z3Ro

    Best thing ever “El a fost dus la audieri iar locuinta sa dintr-un sat prahovean, perchezitionata, cu acest prilej gasindu-se o cantitate de cannabis.”

    Reply
  2. Cibilan

    Pacatul capital e ca este cam …chel in capul lui.Ca, chelia,nu te salveaza in Romania.Atentie Codrin Stefanescu!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *