Ordinea și disciplina trebuie să înceapă de undeva

Și știu exact și de unde: de la budă. Noi, ca popor, ca națiune, trebuie să dăm un exemplu întregii planete, stabilind un standard unic pentru semnele de pe uși, bărbați/femei. Băi, nu se poate, fiecare cârciumă, fiecare autogară, fiecare primărie are altceva pus pe ușă, de la fuste, jobene, pantofi până la tot felul de eufemisme gen „păsăroi” sau „labagii”.

Nu, trebuie stabilit ceva clar, niște semne universale și, eventual scris dedesupt, ca la Stop, Men/Women să înțeleagă oricen de pe planetă ce și cum.

Abia după acest pas spre totalitarism, vom introduce budele unisex obligatorii, ca să nu mai stea nici femeile nici masculii câte o oră la budă. Dacă aveți impresia că doar femeile stau o oră să se bibilească în budă la oglindă vă înșelați: intrați acum într-o budă de băieți, doi inși se pișă, 7 își fac freza. Și nu un pic, așa, de control, ceva amănunțit, câteva minute bune.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Ordinea și disciplina trebuie să înceapă de undeva

 1. zaqk

  Adaug la propunerea ta si eliminarea pisoarelor, inventie sinistra a unui voaior intr-o vreme in care homosexualitatea era pedepsita penal.

  Reply
  1. ratza

   De ce, mă, ţi-e ruşine să-ţi scoţi pula şi să te pişi cu alţii de faţă?

   Reply
  2. sebi

   Si eu am crescut la oras si urinez mai bine daca am un paravan si nu se uita Gigi cu coada ochiului la ce am eu. Poate pentru vinituri de la tara e ok, dar ei trebuie sa se adapteze la civilizatie si nu invers.

   Reply
 2. Knut

  se intimpla cumva de la sine. in ultimii 10 ani mi s-a intimplat de zeci de ori sa vad grupuri de 2-3 fete tinere intrind in buda barbatilor. reactia barbatilor de la pisoar? zimbete indulgente.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *