O să vă plătiți pensiile între voi, crăcănaților

Aparatul parazit de stat își tot mărește salariul, pensia specială și pensia de demnitar și alocația de cârnat și trăiește cu impresia că peste 25 de ani, dacă nu o să fie împușcat ca un porc mistreț, cum ar trebui să moară un parlamentar, o să trăiască din pensia aia.

Peste 25 de ani nu o să trăiești din pensia de la stat legiuitorule, o să trăiești din ajutoarele de la Crucea Roșie, dacă nu le fură ei înainte. Că tineretul ăla pe care te bazezi o să zboare din țară mai repede ca alica din pușcă și nici ăștia, care nu mai suntem tineri, n-am prea vrea să stăm.

Că dacă vreau să trăiesc ca-n Occident, o să mă duc să trăiesc acolo. Măcar acolo nu are toată lumea gratis pe autobuz, toată lumea subvenție la căldură, toată licheaua pensie de merit și nu există un general la fiecare 10 locuitori. Uraa, hai să mărim salariile la stat. Le-am mărit. Hai să mărim salariul minim. Unde crezi că cresc salariile, la stat, că la privat îți trece 4 ore pe cartea de muncă în loc de 8 și s-a rezolvat problema măririi.

Nu e destul că generația asta trebuie să plătească pensiile ăstora de-au furat din uzine de-au căpiat și s-au turnat între ei la Securitate, copiii noștri trebuie să plătească pensiile ălora de-au furat prin Parlament și primărie. Și dacă nu-ți plac statisticile înseamnă că mă-ta te-a făcut prost, cum plm să nu-ți placă statisticile, ei bine, populația e în scădere și populația tânără și mai și. Până prin 2025 scădem sub 20 de milioane iar dacă o țineți cu furat, tras pe nas, pus salariu, pus pensie, general la fiecare trei zile și un kil de decorații de la Klaus, fără infrastructură dar plin de gratuități pentru toată lumea, în 30 ani o să trecem la românul greu, tăiem 4 zerouri din numărul total de locuitori.

Și o să faceți TVA-ul de 99% să vă plătiți pensiile între voi, eventual dintr-un împrumut la FMI. O să aveți 10 milioane de pensionari, toți de la stat, toți generali doctoranzi care merg gratis peste tot și o să vă gândiți dacă mai băgați imnul obligatoriu celor 30.000 de copii care vor mai fi întâmplător prin țară, în vacanță la bunici.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “O să vă plătiți pensiile între voi, crăcănaților

 1. david

  True dar de data asta ai fost finut cu ei. Cu toate ca avem multe injuraturi e greu sa gasesti una potrivita care sa exprime sentimentele fata de jegurile umane numite parlamentari. Sper sa apuc si vremea cand se va face dreptate pentru ca ala de pe urma rade cel mai bine, nu? Deocamdata ne amuzam cu fostii aroganti care ies ca ghioceii de la DNA.

  Reply
 2. Claudiu

  Unde vezi tu 20 de milioane de locuizori in romania nunai tu stii… Eu daca mai vad 17, cu totul.

  Reply
 3. Cristi

  Astia nu mai pot fura si au ajuns sa isi dea seama ca le e mica leafa si nu pot trai din ea…

  Mai degraba ar fi preferat sa li se mareasca indemnizatiile pt ca sa fie atrasi de politica si oameni competenti. Asa, vor primi pensii babane hotii care ne-au furat…

  Reply
 4. CID

  Nu le plange tu de mila ca n-are cine sa le plateasca pensia.Aia e pentru tigari si un cico.Banii la banca,transformati in euro sau si mai bine dolari si la pensie plecam dintre tiganii romengleziti de aici si mergem in US unde traim din dobanzi.

  Reply
 5. Iosif Stalin

  Eftimie tata, ai pus punctul pe i. Din pacate, peste 20 de ani, cand tara aceasta va intra in colaps, cei 30.000 de copii ne vor intreba pe noi, pe generatia aceasta de destepti care scriu pe bloguri si fac commenturi inutile: bey, cretinilor, vor ce ati pazit acum 20 de ani, cand animalele alea hraparete furau Romania bucata cu bucata? Asa cum intrebam si noi pe parintii nostrii: bey, tembelilor, ce ati pazit acum 20 de ani cand Iliescu & haita demolau Romania in anii 90?

  Mi-e teama ca raspunsul este acelasi: am fost ocupati bro, am fost ocupati cu diverse activitati de “feeeling good”. Nici nu ne-a trecut prin cap vreodata ca intr-o buna zi ce se intampla rau in prezent va deveni un viitor infiorator.

  Reply
  1. Dan

   @Iosif Stalin: Noi, de-a lungul istoriei am fost invatati sa dam vina ba pe turci, ba pe Ceausesc, ba pe Iliescu, ba pe Ponta si Nastase. E reconfortant sa ne gasim tot timpul pe altcineva vinovat.
   Dar, simplul fapt ca avem aceleasi probleme ca acum 150 de ani ar trebui sa ne dea de gandit, ca de fapt noi suntem de vina, si cu fiecare generatie care trece transmitem aceasi filosofie de viata paguboasa,

   Reply
 6. miticosul

  Relax, n-o sa fie chiar asa. Gasesc ei niste chinezoaice/vietnameze care sa vina sa le lucreze pe degeaba. Exact aceeasi situatie se gaseste in “Occident” unde localnicii nu mai vor sa faca copii, iar natalitatea in randul parintilor care nu s-au nascut in Occident e mai mare decat a bastinasilor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *