Numai rapidist să nu fii

O fi fost cleptomanul ăla zgârcit de Copos nasol, dar cât a ținut el de echipa aia de fotbal mai conta cât de cât prin campionat. În cele din urmă a lăsat-o pe mâna unui anume Cristescu, despre care ziarele de sport repetau, în mod obsesiv, că ar fi mason. Genul ăla de cârciumar, fost chelner, care are un restaurant și câteva tarabe în piață dar vrea să pară. Dar, de fapt, ăla n-avea bani nici de-o șpagă la comisiile FRF, LPF și alte măgării, așa că Rapidul a ajuns în B.

Unde a fost preluată / uitată / scăpată din buzunar / ajunsă în grija unui tip pe nume Adrian Zamfir. Ăsta a continuat tradiția de a nu plăti jucătorii și chiar și-a făcut un obicei din a vinde, săptămânal, echipa unui investitor. Practic, dacă treceai pe stradă și păreai mai bine îmbrăcat, te punea patron la club. Cu 100 de euro puteai să ții și conferința de presă.

Ultima bombă, anunțată de CanCan, e că acest Zamfir a vândut echipa prințului Yemenului, apărând chiar imagini cu Zamfir și un țigan ce părea bogat. Faptul că Yemenul e republică și că e cea mai săracă țară arabă evăr, sunt doar detalii.

Partea bună e că, mai mult ca sigur, ziarele din Yemen au titrat astăzi victorioase cum Prințul Duda al României a cumpărat Rapid Aden și o să facă din ea o a doua Al Nasr.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Numai rapidist să nu fii

 1. BD

  Ce sa mai zica oltenii care n-au avut echipa vreo 2-3 ani? timisorenii? La Rapid macar se mai intampla cate ceva… la anu revin in liga 1

  Reply
 2. Vasile Manu

  Nu-ti mai da cu parerea despre ceva ce nu cunosti, adica fotbalul, ca risti sa pici in ridicol.

  Reply
  1. Alex

   Da’ ce-a zis greşit, stimate Manule, dacă nu-s indiscret?
   Chiar aşa e.
   Situaţia actuală din Liga lui…ăla din locul lui Mitică e destul de firească, mai trebuie doar să retrogradeze şi mizeria de CFR şi să revină UTA şi eventual să avem şi echipe care joacă ceva-ceva în competiţii internaţionale, afară de Steaua care, oricum, e din alt film pe lângă restul echipelor.

   Reply
 3. fotbal I

  copos a ridicat echipa el a ucis-o. la cate datorii are clubul asta nu se apropie nici dracu. falimentul era mai dureros dar mai sanatos pentru rapidisti. puteau porni de la zero. exemple sunt : fiorentina, napoli, strasbourg

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *