Nu e sex în România cât poate face românul

Portalul gândul.info publică o ştire importantă, care a mai apărut şi anul trecut: românul face sex, în medie, de 12 ori pe lună. Studiul a fost inventat realizat de către Asociaţia pentru Medicina Sexualităţii din România pe banii lui Pfizer. Occidentalii, care au inventat maşina Ferrari şi săpunul, fac sex doar de 8 ori pe lună.

Am să ignor explicaţia evidentă, aia care presupune că nu s-a pus întrebarea corect: “De câte ori pe lună aţi făcut sex cu cineva?”. Să analizăm matematic problema.

Din luna aia, o săptămână e dusă pentru că e formată din zilele alea. La 12 sexuri pe lună, scădem săptămâna respectivă şi ajungem la 4 pe săptămână. Măi să fie, era deja să-l felicit pe ăla are reuşeşte performanţa asta.

Dar asta nu e tot. Nu toţi românii fac sex, trebuie să mai scădem pe unul, pe altul. 10% dintre români sunt muncitori harnici sau corporatişti şi agenţi de asigurări serioşi, d-ăia care rup biroul cam 16 ore pe zi. Ăştia nu fac sex, fac bani şi PIB. Apoi, 25-30% sunt pensionari. Nici ăştia nu fac sex, ei se plimbă cu autobuzul şi se plâng în interviuri la Realitatea TV că nu le ajunge pensia. Ar mai fi copiii, care nici ei, orice ar spune domnii aceia belgieni, nu fac sex. Plus hipstării cu pălăriuţă. Mă îndoiesc că unul de-ăla cu pălăriuţă reuşeşte să facă sex. Şi chiar dacă ar reuşi, bănuiesc că nici o femeie nu va recunoaşte că s-a culcat cu el.

Am stabilit că jumătate dintre români nu fac deloc sex; prin urmare, cealaltă jumătate ar trebui să facă dublu, ca să iasă media. Asta înseamnă cam 8 sexuri pe săptămână pentru un român activ sexual. Fain, nu? Cam cât face un occidental într-o lună. Şi asta-i media. Adică, ştiţi cum e, în afară de noi, ăştia care avem impresia că au venit sărbătorile sau e concediu la o rată de 3 pe săptămână (eu am făcut studiul altfel, la berărie se mai dezleagă limbile), mai sunt ceilalţi care se împerechează ca iepurii, probabil de câteva ori pe zi, ca să ţină media sus.

Sunt uimit cum de ăştia au reuşit să răspundă la telefon, practic ar fi trebuit s-o facă în timpul actului, altfel nu văd cum: la duşul de după nu răspunzi la telefon şi înainte, vrei, nu vrei, trebuie să te prefaci că eşti interesat de preludiu. Înseamnă că sondajul a decurs cam aşa: “De câte ori pe lună faceţi sex?”; “Dom’le, nu ştiu cum să-ţi spun exact, chiar acum fac. Sună-mă mai târziu”.

PS: Interesant este că acelaşi studiu arată că românii sunt pe ultimele locuri în Europa în privinţa importanţei care o acordă sexului. Se leagă: îl facem atât de des că a început să ni se ia.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Nu e sex în România cât poate face românul

 1. iulian rinder

  Bre Efule, astia care o fac de mai multe ori pe zi au si parteneri? Sau… Sau sunt ca Alina Plugaru? Atunci se intelege dezinteresul. Oameni sunt, de fapt, la orele de serviciu.

  Reply
 2. Gauriolul alb

  Stai asa! Doamnelor si domnilor, nu va lasati inselati de sondaje de opinie, ale caror operatori, dar si interpreti de rezultate, pot fi in exclusivitate femei, care se bazeaza ori pe media activitatilor proprii de profil, ori, mai degraba, pe intentia de a-si stimula propriii masculi. In fine, daca alaturam rezultatele acestui studiu, langa cel conform caruia fiecare om se gandeste mai des la sex, decat la orice altceva, ve vom da seama ca afirmatia “românul face sex, în medie, de 12 ori pe lună”, are acoperire numai in cultura excesiva, prezenta la fiecare dintre romanasii in viata. Asa cum se intampla in toate mediile din Romania, barfa, utilizata excesiv, poate sa formeze opinia. Cand cineva foloseste o metafora in dialogul cu un semen care nu s-a gandit la sex in ziua respectiva, risca sa deturneze sensul mesajului pe care vrea sa-l transmita. Astfel, daca spui ca ai sarit coarda, ca ai insurubat, ca ai tras la poarta, ca ai calcat, intins, intepat, scaparat… si ar mai fi exemple, conform DEX, toate aceste actiuni, pot fi traduse intr-un anumit context, prin faptul ca ai facut sex. Sunt sigur ca asta e cea mai probabila explicatie a mediei din studiu.
  Sa ne mai gandim putin, totusi. “Romanii fac sex de 12 ori pe luna”… In primul rand, unii nu fac sex, ci dragoste. Atunci cand fac dragoste, nu inseamna deloc ca am treaba numai 5 minute, sau o singura “repriza”… Cum se calculeaza asta, ca act sau ca sedinta?
  Ma rog, daca nu eram cei mai buni la sex, sigur gaseam noi ceva la care sa fi fost “cei mai”. Totusi, nu inteleg de ce N.A.S.A nu ne-a cerut colaborarea in domeniul gaurilor negre… Poate pentru ca la noi, din cauza suprasolicitarii lor si a legilor frecarii, s-au inrosit putin?

  A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. bărbați, cu o femeie) a aterizat la punct fix, a bate untul, a-și băga cuponul în fabrică, a o băga, a băga măgaru-n grajd / salamu-n traistă, a băga pe ăla micu’ la serviciu, a băga pe moșu-n beci, a băga ratonul la veveriță, a buli, a cădea la așternut, a călări, a călca, a ciocăni, a cobzări, a cordi, a se culca, a curăța coșul, a i-o da, a da cosor, a da (pe cineva) cu cracii-n sus, a da cu lipici / cu sacâz, a da cu osul, a da de-a dura, a da gaură, a se da huța, a se da în bărci / ghioc, a o da în bijboc / vată, a da la buci / pipi, a da la vâsle, a-i da cuiva pilaf, a descânta, a escalada, a face, a face huța-huța, a formata, a frige, a fute, a găuri, a injecta, a i-o înfige, a împunge cu cornu’, a încăleca, a înșuruba, a întinde, a înțepa, a lovi în creastă (pe cineva), a lua, a lua (pe cineva) în toroipan, a mârli, a naviga în strâmtoarea Dardanele, a pârli, a pompa, a poseda, a pritoci, a i-o propti (cuiva), a i-o pune, a pune dop, a i-o pune în ghioc, a i-o pune (cuiva) între mustăți, a pune toroipanul (pe cineva), a rade, a răsturna cu roțile-n sus, a răzui prapurele (cuiva), a regula, a remaia ochiul, a sări coarda, a scăpăra, a-i tăbăci (cuiva) pielea, a-i sparge (cuiva) ghiocul, a tăvăli, a tivi, a trage un clei, a trage (cuiva) clopote, a trage în cosor / în țeapă, a-i trage (cuiva) la poartă, a trage pe făcăleț, a o trage sub coadă (cuiva), a trage un tighel, a trece Gibraltarul, a trosni, a umple, a vaccina.
  A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. femei, cu un bărbat) a bate untul, a bubui banana, a se buli, a cădea la așternut, a se ciocăni, a se cobzări, a se cordi, a se culca, a se da de-a dura, a se da huța, a se da în bărci, a-și da în coapse, a o da la umplut, a-și da lâna la scărmănat, a se da umplută, a face, a face huța-huța, a se formata, a se frige, a se f_ _e, a se injecta, a se întinde, a juca popice, a lua măsuri și greutăți, a o lua în buci, a o lua între picioare, a o lua sub coadă, a se pârli, a pica la așternut, a se poști, a se priponi în făcăleț, a se pune capră, a se regula, a remaia ochiul, a sări coarda, a scăpăra, a sta, a sta cloșcă, a zgudui lapții cuiva.
  A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. homosexuali) a se arde în bulan / creț / semering, a se buli, a face bragă / contorul, a intra prin dos / prin spate, a se pune capră, a rupe fundul (cuiva), a o trage la cercul maro.

  Reply
 3. Gauriolul alb

  Stai asa! Doamnelor si domnilor, nu va lasati inselati de sondaje de opinie, ale caror operatori, dar si interpreti de rezultate, pot fi in exclusivitate femei, care se bazeaza ori pe media activitatilor proprii de profil, ori, mai degraba, pe intentia de a-si stimula propriii masculi ! In fine, daca alaturam rezultatele acestui studiu, langa cel conform caruia fiecare om se gandeste mai des la sex, decat la orice altceva, ve vom da seama ca afirmatia “românul face sex, în medie, de 12 ori pe lună”, are acoperire numai in cultura excesiva, prezenta la fiecare dintre romanasii in viata. Asa cum se intampla in toate mediile din Romania, barfa, utilizata excesiv, poate sa formeze opinia. Cand cineva foloseste o metafora in dialogul cu un semen care nu s-a gandit la sex in ziua respectiva, risca sa deturneze sensul mesajului pe care vrea sa-l transmita. Astfel, daca spui ca ai sarit coarda, ca ai insurubat, ca ai tras la poarta, ca ai calcat, intins, intepat, scaparat… si ar mai fi exemple, conform DEX, toate aceste actiuni, pot fi traduse intr-un anumit context, prin faptul ca ai facut sex. Sunt sigur ca asta e cea mai probabila explicatie a mediei din studiu. Sunt multi cei care cred doar ce li se pare ca aud…
  Sa ne mai gandim putin, totusi. “Romanii fac sex de 12 ori pe luna”… In primul rand, unii nu fac sex, ci dragoste. Atunci cand fac dragoste, nu inseamna deloc ca am treaba numai 5 minute, sau o singura “repriza”… Cum se calculeaza asta, ca act sau ca sedinta?
  Ma rog, daca nu eram cei mai buni la sex, sigur gaseam noi ceva la care sa fi fost “cei mai”. Totusi, nu inteleg de ce N.A.S.A nu ne-a cerut colaborarea in domeniul gaurilor negre… Poate pentru ca la noi, din cauza suprasolicitarii lor si a legilor frecarii, s-au inrosit putin?

  De prin DEX-uri adunate
  ————————-
  A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. bărbați, cu o femeie) a aterizat la punct fix, a bate untul, a-și băga cuponul în fabrică, a o băga, a băga măgaru-n grajd / salamu-n traistă, a băga pe ăla micu’ la serviciu, a băga pe moșu-n beci, a băga ratonul la veveriță, a buli, a cădea la așternut, a călări, a călca, a ciocăni, a cobzări, a cordi, a se culca, a curăța coșul, a i-o da, a da cosor, a da (pe cineva) cu cracii-n sus, a da cu lipici / cu sacâz, a da cu osul, a da de-a dura, a da gaură, a se da huța, a se da în bărci / ghioc, a o da în bijboc / vată, a da la buci / pipi, a da la vâsle, a-i da cuiva pilaf, a descânta, a escalada, a face, a face huța-huța, a formata, a frige, a f_ _e, a găuri, a injecta, a i-o înfige, a împunge cu cornu’, a încăleca, a înșuruba, a întinde, a înțepa, a lovi în creastă (pe cineva), a lua, a lua (pe cineva) în toroipan, a mârli, a naviga în strâmtoarea Dardanele, a pârli, a pompa, a poseda, a pritoci, a i-o propti (cuiva), a i-o pune, a pune dop, a i-o pune în ghioc, a i-o pune (cuiva) între mustăți, a pune toroipanul (pe cineva), a rade, a răsturna cu roțile-n sus, a răzui prapurele (cuiva), a regula, a remaia ochiul, a sări coarda, a scăpăra, a-i tăbăci (cuiva) pielea, a-i sparge (cuiva) ghiocul, a tăvăli, a tivi, a trage un clei, a trage (cuiva) clopote, a trage în cosor / în țeapă, a-i trage (cuiva) la poartă, a trage pe făcăleț, a o trage sub coadă (cuiva), a trage un tighel, a trece Gibraltarul, a trosni, a umple, a vaccina.
  A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. femei, cu un bărbat) a bate untul, a bubui banana, a se buli, a cădea la așternut, a se ciocăni, a se cobzări, a se cordi, a se culca, a se da de-a dura, a se da huța, a se da în bărci, a-și da în coapse, a o da la umplut, a-și da lâna la scărmănat, a se da umplută, a face, a face huța-huța, a se formata, a se frige, a se f_ _e, a se injecta, a se întinde, a juca popice, a lua măsuri și greutăți, a o lua în buci, a o lua între picioare, a o lua sub coadă, a se pârli, a pica la așternut, a se poști, a se priponi în făcăleț, a se pune capră, a se regula, a remaia ochiul, a sări coarda, a scăpăra, a sta, a sta cloșcă, a zgudui lapții cuiva.
  A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. homosexuali) a se arde în bulan / creț / semering, a se buli, a face bragă / contorul, a intra prin dos / prin spate, a se pune capră, a rupe fundul (cuiva), a o trage la cercul maro.

  Reply
  1. M3bis

   @Gauriolul alb
   Ți-am aprobat comentariul doar ca să pot să remarc:
   TARE JOINTU’ ĂSTA, FRATE!
   @Ciprian, ai legătura!

   Reply
 4. Kilroy

  Io i-am zis lu’ boc sa puna impozit pe sex, da’ cica ii e frica sa nu i-o traga seful cand aude. 😉

  Reply
 5. cato

  era si un banc: unu se duce la psiholog:
  -doctore, am 2 probleme: 1-gagica nu prea vine, 2-cand vine, ma emotionez asa tare ca nu mi se mai scoala. in seara asta mi-a zis iar ca vine, si am nevoie de ajutor
  – la faza cu venitul n-am ce-ti face. ia pastila asta(ii da o viagra), dar, din pacate, trebuie s-o iei cu 2-3 ore inainte;
  a doua zi, suna la doctor:
  -domn’ doctor,a fost fantastic domne! am facut-o pe pat, sub pat, pe masa, sub masa, pe dulap…
  -ma bucur ca a venit!
  -eh, n-a venit, dar ce mai conteaza?!

  Reply
 6. Sare'n Ochi

  doar Statul face sex cu noi prin reprezentantii sai. sex salbatic cu ANAF (va face contul de-l epuizeaza). sex tandru-n Parlament – va face la iluzii de vi le epuizeaza complet. ante-portas cu Cuvernul (nefinalizat, dar epuizeaza). 27/7! si nu te poti sustrage nici in zilele acelea in care suferi o durere-n cont de mai mare frumusetea.

  Reply
 7. Dexter

  Deci, Eftimie draga, daca tu si prietenii tai de berarie nu puteti, asta nu inseamna ca trebuie sa generalizezi … 😛

  Reply
 8. lulu

  @Florian
  Care premii?? Nu ai auzit ca abia acum s-a descoperit misterul premiilor fantoma de pe DC? Le-a gasit NASA in gaura neaga…

  Reply
 9. asteris

  Asa e.In Romania exista atata sex incat romanul nu-l poate duce.Mai vin si pedofili din Olanda sau Irlanda, dar tot mai ramane.

  Reply
 10. eftimie

  @Florian Ti-am dat like pentru intentie, acum no, de ce crezi că eram în berărie să facem sondaje?

  @Dexter Felicitări centaure da’ aici nu e vorba de situaţii teoretice ci de practica de zi cu zi. Aşa, teoretic, cu toţii putem, după cum a arătat şi sondajul.

  Reply
 11. Richard

  Diferente intre activitatea sexuala la barbati si femei apar si în ceea ce priveste numarul de contacte realizate lunar. Româncele afirma ca au mai putine contacte sexuale decat partenerii lor: majoritatea barbatilor se incadreaza la peste 11 contacte lunar, în timp ce femeile aproximativ 5 în aceeasi perioada de timp.Cica Pfizer a contribuit la studiul asta. Interesant este de remarcat ca barbatii fac dublu fata de femei, deci au amanta/amante…sau in studiu au fost introduse si alte minoritati.Oare capra vecinului ce zice?

  Reply
 12. Gauriolul alb

  @ Richard Ori femeile au memoria selectiva, ori barbatii, bietii, cei care au mai ramas in partea dinspre hetero, au inceput sa piarda notiunea timpului.

  Reply
 13. cato

  pariez ca raportul celor care au amante /cei ce n-au partenere e de ordinul sutimilor

  Reply
 14. Richard

  Nu prea cred, am inteles ca 30% din masculi au probleme de erectie.Si studiul este facut cind duduia economia, presupun ca cifrele s-au schimbat in rau.Si daca luam in calcul si prabusirea City Bingo, aoleu, muicaaaaaaaaaa!

  Reply
 15. Radu Vasile

  Pai, din propria mea scolarizare stiu ca lucrurile astea cu statistica tin numai la experimente observabile.
  Fazele astea cu sondajele, au un grad mare de eroare, deoarece se bazeaza pe factorul uman.
  Ori unde intervine factorul uman mai puternic decat cand e vorba de capacitatile si calitatile personale.
  Iar daca aceste capacitati si calitati privesc sexul atunci cazul e rezolvat.
  Cine dracu o sa spuna “domnisoara intervievatoare, eu nu fac bre sex ca am puta mica si bleaga”.
  Cine o sa recunoasca ca el nu e bun in sex, sau ca el nu paote decat o data pe saptamina ca in rest…
  Apoi ce inseamna ca faci sex de atitea ori?
  Se pune un numar sau se pune o sedinta:)
  Sa ma explic:
  Intr-o sedinta de sex, eu cel putin, fac minim un numar maxim 2 -3 sau ma rog, dupa caz, dupa cat de mult am adastat sau cat de mult imi doresc.
  Astea se pune ca de 3 ori, sau se pun toate la un loc si e odata.
  Daca e cazul, spuneti-mi ca le mai las pauza intre ele, sa dea bine la statistica.
  Cineva mai sus pomenea de orgasme, vezi de treaba, ca orgasme nu sunt cate partide de sex sunt, ca sunt multi dintre aia care fac de 12 ori sex pe luna, care nu reusesc sa duca o partida de sex pana la capat.
  Chiar ma, ca acu imi pica idea, ia intrebat cineva daca e cu finalizare partidele alea?
  Ca asa pot sa incep si eu de 12 ori pe luna si sa zic ca am facut sex:)
  Ai ca deja suna a reclama de bordel comentariul asta!
  Am citit eu la o panarama cum scria:
  “sex de calitate cu multiple finalizari”….
  E! Alea o intra la statistica?

  Reply
 16. silavaracald

  Oare ”importanței pe care o acordă sexului” n-ar suna mai bine, Eftimie? (Vezi ultimul rând!)
  Să știi că Julius e de vină pentru comentariul ăsta. O să-ți explice el când o să-ți dea leafa pe luna asta. ;))

  Reply
 17. acp

  Amantele nu se pun, ca la amante orice barbat serios se duce sa manance, nu sa faca sex. Nevestele nu se pun, ca daca nu-si scot niciodata sosetele din picioare ala nu mai e sex, e obligatie…carevasazica aia care declara ca fac sex de 12 ori pe luna au abonament extra la cablu si stiu dupa nume cel putin 30 de actrite de filme xxxxx.
  Traiasca Manuela si Pa(l)mela!

  Reply
 18. Cla...ieee !!!Blogspot

  Nu stiai coane? Minciunile-s de 3 feluri…minciuni usoare, minciuni sfruntate si…..statistici.Da si asta e tot statistica..
  Pai de unde, plm, cunosc aia cat face sex unu de-asta major, vaccinat. Ca daca s-ar contoriza si chestia asta, sigur s-ar plati taxe precum la apa si gaz..
  Probabil romanu gandind in perspectiva s-a gandit si la varianta asta si a recunoscut ca…”e rar, al dracu, bah , ca alea de unu singur, in baie , oricum, nu se pun si nici alte metode nu se prea cunosc!!
  Ma gandesc, oare de ce se cumpara in draci, revistele in care se face referire la sex, la fete de la pagina 5,6,7…Ca are romanu spirit artistic si le admira sau le face clasamente…asa, un fel de colectie personala?
  Coane, eu zic altceva…romanu e activ al dracu.Are parte de activitate si acasa, cu nevasta…si din plin cu sefii, la munca!

  Reply
 19. eftimie

  @svlc ai dreptate si, pentru ca te stiu de mult, nu o sa spun injuratura mea favorita. Plus ca nu sunt eu acela care a scris fraza aia in forma prezentata.

  Reply
 20. unmihai

  nu prea are legatura … faza de prin puscarie:
  doi puscariasi intre ei:
  “Bai, sa-i zici lu’ Vasile ca-l cauta barbat’su”

  Reply
 21. N.A.

  @unmihai – Cum sa n-aiba legatura, ca de-aia par a fi inadvertente intre cele doua studii; da’ de fapt nu-i nici o inadvertenta, nu s-a si precizat sexul partenerului, pun pariu ca Bote, de exemplu, avea o viata sexuala mult mai activa decat “gagica-sa”… 😀

  Reply
 22. Didinutza

  statistica asta e ca si bancul urmator: “Mai Ioane, nevasta-ta a fost in Franta? Nu Vasile, eu am invatat-o!”

  Reply
 23. georgiana

  n’ai pomenit nimic de noi astia care dam like’uri pe feisbuc si stam pe bloguri toata ziua!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *